Στην Κρήτη ο Ίλια Ίβιτς και η Ελένη Πετρουλάκη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

petroulaki_53432b.jpgΚαθώς βρισκόμαστε στην καλύτερη περίοδο του καλοκαιριού, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς, μαζί με τα τρία παιδιά τους, Άννα-Μαρία, Δωροθέα και Μίλα, διακοπάρουν στο Μακρύ Γιαλό της Κρήτης, που είναι η γενέτειρα της γυμνάστριας!

Μάλιστα, η τελευταία πριν λίγες ημέρες διοργάνωσε το καθιερωμένο beach party μπροστά από το café-bar, που ανήκει στη μητέρα της. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, Πετρουλάκη και Ίβιτς θα παραμείνουν στην Κρήτη μέχρι το τέλος Αυγούστου και ύστερα θα επιστρέψουν στη βάση τους και σε ένα σωρό επαγγελματικές υποχρεώσεις που τους περιμένουν.

Και ο Μαζωνάκης στο νησί…

Άλλη μια λαμπερή προσωπικότητα βρίσκεται στην Κρήτη και στο Μακρύ Γιαλό. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος, με αφορμή το πάρτι της Ελένης Πετρουλάκη, άδραξε την ευκαιρία να πεταχτεί στο αγαπημένο του νησί, που αποτελεί επίσης τόπο καταγωγής του.

Αυτό που έκανε θετική εντύπωση και σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν η τεράστια βελτίωση που έχει υποστεί το σώμα του. Ο «Μαζώ» άλλαξε τις διατροφικές του συνήθειες και΄έχει ξεκινήσει γυμναστική σε εντατικούς ρυθμούς, κάτι που τον έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Please publish modules in offcanvas position.