Έλαβε τέλος το ειδύλλιο για Νίνο και Νομικού;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

nomikou_5434b.jpgΜπορεί Δούκισσα Νομικού και Νίνο να ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα μέχρι πριν λίγο καιρό, ωστόσο, όπως συμβαίνει συνήθως, όλα τα ωραία δεν κρατούν για πολύ.  Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του γνωστού μοντέλου,  η σχέση των δύο λαμπερών προσωπικοτήτων αποτελεί πλέον παρελθόν και, μάλιστα, σε μια περίοδο που βρίσκονταν σε διακοπές στη Ρόδο, η οποία αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή.

Τι συνέβη; Όπως μάθαμε, το ζεύγος καβγάδιζε συνεχώς, με αποτέλεσμα η Νομικού να μην αντέξει άλλο και να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στο ειδύλλιο. Μάλιστα, φέρεται να ήταν τόσο εκνευρισμένη με το άσχημο κλίμα που είχε δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα να πάρει τις βαλίτσες της και να αποχωρήσει από το νησί, αφήνοντας τον καλό της στα… κρύα του λουτρού!

Βέβαια, το όλο σκηνικό είναι ακόμη πολύ φρέσκο και ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται περί οριστικού χωρισμού ή αν θα υπάρξει σύντομα επανασύνδεση. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, τα πράγματα σε αυτή τη σχέση εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δεν είναι πολλοί οι μήνες που Νίνο και Νομικού ήταν μαζί, ενώ και οι δύο ήταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθώντας να κρατήσουν το δεσμό τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα…

Please publish modules in offcanvas position.