Χώρισαν και πάλι Φραγκολιάς - Αραβανή

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

fragolias_aravani_3832b.jpgΌτι ακριβώς είχαμε ζήσει πέρυσι το καλοκαίρι, αυτό ακριβώς έγινε και φέτος αναφορικά με τη σχέση του Κώστα Φραγκολιά και της Ευαγγελίας Αραβανή. Η συγκεκριμένη εποχή φαίνεται πως δεν ευνοεί καθόλου το ζευγάρι, που χώρισε και πάλι, με ορισμένους που γνωρίζουν από κοντά πρόσωπα και καταστάσεις, να υποστηρίζουν πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Να θυμίσουμε ότι και πέρυσι, την ίδια περίοδο, Φραγκολιάς και Αραβανή είχαν χωρίσει και έκαναν ο ένας διακοπές στη Μύκονο και ο άλλος στη Λευκάδα (το ίδιο συμβαίνει και φέτος!). Βέβαια, το φθινόπωρο τα ξαναβρήκαν, οπότε, παρά τα όσα λέγονται, καλύτερα να περιμένουμε λίγο γιατί απ’ τη μία το καλοκαιράκι πλησιάζει προς το τέλος του και απ’ την άλλη μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι μέσα σε μόλις ένα χρόνο έχει χωρίσει και ξανασμίξει ουκ ολίγες φορές!

Ολοκληρώνοντας, πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι, λίγο πριν φύγει για Λευκάδα η Ευαγγελία, βρέθηκε και στη Μύκονο, όπου κάνει διακοπές ο Φραγκολιάς, ωστόσο οι δυο τους δεν συναντήθηκαν καθόλου, αποφεύγοντας συστηματικά ο ένας τον άλλον. Λέτε να έπεσαν πράγματι οι τίτλοι του τέλους; Ίδωμεν…

Please publish modules in offcanvas position.