Έπαθε κατάθλιψη η Αντζελίνα Τζολί;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

jolie_7719b.jpgΜπορεί η γέννηση των διδύμων να έφερε ευτυχία στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο για την τελευταία φαίνεται πως έκαναν την εμφάνισή τους και ορισμένες αρνητικές συνέπειες. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η δημοφιλής ηθοποιός έχει υποστεί κατάθλιψη και βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση αυτή την περίοδο.

Όπως γράφεται στον ξένο Τύπο, η Τζολί έχει κλειστεί στον πύργο «Μιραβάλ» στη Γαλλία και δεν θέλει να κυκλοφορήσει έξω, αλλά ούτε και έρθει σε επαφή με κόσμο. Μάλιστα, φέρεται να έχει πολλές μεταπτώσεις στη διάθεσή της, με αποτέλεσμα ακόμα και όταν είναι ήρεμη, να την πιάνουν τα κλάματα ή τα γέλια.

Κάποιες πηγές λένε πως την κατάθλιψη έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η ηθοποιός κουράζεται, καθώς η Βιβιάν Μαρσελίν και ο Νοξ Λεόν έχουν κολικούς και την κρατούν πολλές ώρες ξύπνια.

Από κει και πέρα, πρέπει να πούμε ότι η συμπεριφορά της φέρεται να έχει προκαλέσει και προβλήματα στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στη Βενετία με τους δύο μεγαλύτερους γιους του, τον Παξ και τον Μάντοξ.

Please publish modules in offcanvas position.