Η Τζολί εν ώρα θηλασμού

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (3 Ψήφοι)

tzoli_ekswfyllo_437485b.jpgΜια από τις πιο τρυφερές της στιγμές αποκαλύπτει στο επόμενο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού «W», η Αντζελίνα Τζολί. Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός εικονίζεται στο εξώφυλλο, όπου θηλάζει ένα από τα δίδυμα μωρά της!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στα μέσα Αυγούστου, λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων, Βιβιέν και Νοξ, στο σπίτι της οικογένειας στη Γαλλία. Στο περιοδικό περιλαμβάνονται κι άλλες φωτογραφίες της ηθοποιού, οι οποίες και είναι τραβηγμένες από τον σύζυγό της, Μπράντ Πιτ.

Τώρα για το κατά πόσο είναι σωστό να δημοσιοποιούνται προσωπικές στιγμές, όπως αυτή, από ανώνυμους και επώνυμους, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Η Τζολί δεν είναι η πρώτη που το κάνει και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Τα περιοδικά πληρώνουν όσο όσο για τέτοιο φωτογραφικό υλικό και ο κόσμος, κακά τα ψέματα, ενδιαφέρεται και αγοράζει. Εμείς δεν θα πούμε ποτέ από δω τι «πρέπει» και τι «δεν πρέπει». Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ένας λόγος παραπάνω όταν «παίζουν» φράγκα…

Please publish modules in offcanvas position.