Μας… έστειλε η Αννίτα Πάνια!

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.33 (3 Ψήφοι)

pania_b.jpgΠράγματα και… θάματα ακούνε τα αυτάκια μας τις τελευταίες ημέρες από τα στοματάκια ορισμένων «λαμπερών» προσωπικοτήτων, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη το περασμένο Σάββατο. Ποιο είναι το χειρότερο; Ότι ορισμένοι από αυτούς, όπως η Αννίτα Πάνια, εκμεταλλεύονται το τραγικό γεγονός για να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα όσον αφορά προσωπικές τους υποθέσεις.

Στη προκειμένη περίπτωση, η γνωστή παρουσιάστρια μας πέταξε άλλο ένα… τούβλο (άουτς!), βρίσκοντας την ευκαιρία να πει ξανά για το πόσο άσχημα φέρθηκαν σε αυτήν και τον Νίκο Καρβέλα οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν λίγο καιρό πριν (θυμηθείτε εδώ τις λεπτομέρειες) και πως αν οι δυο τους δεν ήταν επώνυμοι, οι κακοί μπάτσοι θα τους έστελναν στα… θυμαράκια!

«Μερικές φορές δεν μπορείς να λειτουργήσεις εντελώς αποκομμένος από αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας. Φαινόταν ότι είμαστε δυο τρελοί άνθρωποι που ουρλιάζανε χωρίς λόγο. Δεχθήκαμε τραμπουκισμό. Ξέρετε ποιοι είναι μπάτσοι και μπασκίνες; Αυτοί που πυροβολούν χωρίς λόγο. Ίσως, αν δεν ήμασταν επώνυμοι, να μας είχαν δολοφονήσει», είπε πιο συγκεκριμένα η Πάνια μέσα από την εκπομπή «Παρατράγουδα», δικαιολογώντας ακόμη μια φορά τον τίτλο της εκπομπής. Έλεος!..

Please publish modules in offcanvas position.