Οδεύουν για την εκκλησία Πάριος - Παλαιολόγου;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

palaiologou_b.jpgΜπορεί ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να μετρούν μόνο λίγους μήνες που βρίσκονται μαζί, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες ότι πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Τίποτα δεν είναι, βέβαια, δεδομένο, ωστόσο το ζευγάρι περνάει μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο.

Η σχέση τους ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή, καθώς είχαν περάσει μια μεγάλη χρονική περίοδο μοναξιάς. Βέβαια, ποτέ δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς ήρθαν κοντά, ωστόσο δεν θέλησαν να κρύψουν ότι είναι μαζί, αφού οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι αρκετές τον τελευταίο καιρό.

Όσον αφορά τώρα τη φημολογία που τους ήθελε να χωρίζουν, δεν έχει απολύτως καμιά υπόσταση, αφού η Αλεξάνδρα πηγαίνει ξανά και ξανά στην οικία του Πάριου στη Γλυφάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός διανυκτερεύει δίπλα στο σύντροφό της, ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί το σπίτι της στο Κολωνάκι, αφού είναι νωρίς ακόμα για μεγάλα «ανοίγματα». Άλλωστε το ζευγάρι είναι μαζί ουσιαστικά εδώ και τέσσερις μήνες, σύμφωνα με τα όσα λέγονται.

Please publish modules in offcanvas position.