Ουρές στα γραφεία γνωριμιών των ΗΠΑ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

hand_462824b.jpgΜπορεί η Γουόλ Στριτ να γνωρίζει δύσκολες μέρες, αλλά τα γραφεία γνωριμιών υποστηρίζουν ότι όταν οι πλουσιότεροι εργένηδες των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, στρέφονται προς την αναζήτηση συντρόφου.

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την οικονομία, η δυναμική μετατοπίζεται προς όφελος των σχέσεων», δηλώνει η Ρέιτσελ Γκρίνγουολντ, υπεύθυνη τέτοιου γραφείου και συγγραφέας του νέου βιβλίου με τίτλο «Γιατί Δεν Σου Επέστρεψε το Τηλεφώνημα».

«Το άσκοπο φλερτ ήταν προϊόν των παλαιότερων εποχών όταν το χρηματιστήριο γνώριζε ημέρες δόξας. Οι άνθρωποι είχαν χρήματα για πέταμα και ήθελαν σχέσεις για πέταμα. Τώρα τα πράγματα έχουν στ΄αλήθεια αλλάξει προς το πιο συναισθηματικό», λέει η ίδια.

Η Σαμάνθα Ντάνιελς δηλώνει ότι έχει περισσότερους πελάτες από ποτέ που διατίθενται να πληρώσουν 25.000 δολάρια και πλέον κάθε χρόνο για να γνωρίσουν γυναίκες μέσω της εταιρίας της, της Samantha's Table.

Όπως εξηγεί η ίδια, κάποιοι άνδρες έχουν απλά περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθούν στις σχέσεις, επειδή η δουλειά τους δεν πάει καλά, όπως για παράδειγμα οι κτηματομεσίτες ή οι χρηματιστές.

Άλλοι δεν έχουν διάθεση για ατελείωτα πρώτα ραντεβού με διαφορετικές γυναίκες και αναζητούν μια σύντροφο που θα είναι διατεθειμένη να τους ανεχτεί και στις καλές, αλλά και στις κακές τους μέρες.

«Όλα είναι ρευστά κάθε μέρα και κάποιες μέρες έχεις πολύ κακή διάθεση. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις κακή διάθεση και να πρέπει να βάλεις ένα πλατύ χαμόγελο για να βγεις σε πρώτο ραντεβού χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια. Οι άνδρες έχουν ανάγκη από κάτι σταθερό στη ζωή τους. Συνήθως είναι η επαγγελματική τους ζωή, αλλά αν δεν συμβαίνει αυτό, αναζητούν κάποια σταθερότητα στην προσωπική τους ζωή», λέει η ίδια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.