Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο περιοδικό «People»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

misel_obama_36238845b.jpgΕκ βαθέων εξομολόγηση έκανε στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού People η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Συγκεκριμένα, περιγράφει πόσο ωραία περνάει η οικογένεια Ομπάμα στο Λευκό Οίκο κυρίως γιατί μπορεί και απολαμβάνει ό,τι είχε στερηθεί πάνω από ένα χρόνο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ, όπου ζούσαν με μια βαλίτσα στο χέρι μετακινούμενοι από τη μία πολιτεία στην άλλη.

Τώρα, λέει η Μισέλ, τρώμε τα βράδια όλοι μαζί και συζητάμε για το πώς ήταν η μέρα μας και μετά ο πρόεδρος βάζει τις δύο κόρες τους-την 7χρονη Σάσα και την 10χρονη Μαλία- για ύπνο.

Το καθημερινό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστική για το προεδρικό ζεύγος στις 5.30 το πρωί και στη συνέχεια παίρνουν μαζί πρωινό.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς καταφέρνουν και κρατούν ζωντανό τον γάμο τους, η Μισέλ Ομπάμα απαντά ότι ένα από τα μυστικά μιας επιτυχημένης συμβίωσης είναι να μπορεί το ζευγάρι να γελάει μαζί, ενώ θετικό είναι ότι ο Μπαράκ μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμη και σε συνθήκες μεγάλης πίεσης.

"Δεν θέλω να πιστέψει κανένας ότι είναι εύκολο. Λειτουργεί γιατί εμείς το δουλεύουμε. Εχουμε έναν ισχυρό γάμο, αλλά όχι τέλειο", εξηγεί.

Η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει ότι ο σύζυγός της έκοψε -τουλάχιστον για την ώρα- το κάπνισμα και ότι η Μαλία και η Σάσα εξακολουθούν να κάνουν δουλειές μέσα στο σπίτι όπως και πριν: στρώνουν και κρεβάτια τους και μαζεύουν τα πιάτα από το τραπέζι.

Και όσο για το σκύλο που έχει υποσχεθεί ότι θα πάρει ο πρόεδρος στις κόρες του, η Μισέλ λέει ότι οι μικρές θα πρέπει να περιμένουν ως τον Απρίλιο και να σκεφτούν μέχρι τότε πιο ευφάνταστα ονόματα από το Φρανκ και το Μουζ που έχουν προτείνει στη μητέρα τους.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.