Το κόμμα του σεξ κατεβαίνει στις εκλογές

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sex_party_129356b.jpgΕκλογές και ερωτισμός μπορεί να ακούγονται ως έννοιες διαμετρικά αντίθετες, όχι όμως και για την αυστραλιανή πολιτεία του Κουίνσλαντ, αφού η Φιόνα Πάτεν, δημιουργός του Αustralian Sex Party, προσπαθεί να μαζέψει μέλη για να "κατεβάσει" τρεις ανεξάρτητους υποψηφίους στις εκλογές της 21ης Μαρτίου.

Η κ. Πάτεν ελπίζει κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης Sexpo που γίνεται στο Μπρισμπέιν, το "ερωτικό" της κόμμα να καταφέρει να εγγράψει αρκετά μέλη προκειμένου να κατεβάσει υποψηφίους στην έδρα South Brisbane που κατέχει η πρωθυπουργός της Πολιτείας Άννα Μπλάι, την έδρα Southern Downs την οποία κατέχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Πολιτείας Λόρενς Σπρίνγκμποργκ, και την έδρα Indooroopilly που κατέχει ο μόνος βουλευτής των Πρασίνων Ρόναν Λι.

Σύμφωνα με την ιδρύτρια του κόμματος, τα "ερωτικά" θέματα, όπως της νομιμοποίησης των εκτρώσεων, του γάμου ομοφυλοφίλων, αλλά και των ερωτικών δικαιωμάτων των υπερηλίκων που βρίσκονται σε γηροκομεία, απασχολούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Πολιτείας και η νομοθεσία της Πολιτείας σε σχέση με αυτά τα θέματα είναι απαρχαιωμένη και πολύ συντηρητική σε σύγκριση με αυτή άλλων πολιτειών της χώρας.

"Η νομοθεσία του Queensland για θέματα που σχετίζονται με το σεξ είναι τόσο απαρχαιωμένη όσο και αυτή ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως της Κίνας", είπε η κ. Πάτεν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.