Τα ερωτόλογα Σαρκοζί-Μπρούνι στο Facebook

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sarkozy_bruni_8344556b.jpgΟ γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί επιθυμώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως έναν λαϊκό, καθημερινό άνθρωπο, ανανέωσε τη σελίδα του στο Facebook και πρόσθεσε βίντεο με τον ίδιο να φλερτάρει και να συζητάει για τη διεθνή πολιτική με τη σύζυγό του, Κάρλα.

Στη νέα του σελίδα εμφανίζεται σε βίντεο η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί να συνομιλεί με γυναίκες που επισκέπτονται το προεδρικό μέγαρο και να τους περιγράφει την πολυάσχολη ζωή του συζύγου της.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Σαρκοζί, ο οποίος μπαίνει στο δωμάτιο, φιλάει τη σύζυγό του, η οποία στη διάρκεια όλου του βίντεο, του χαϊδεύει τα χέρια και τους ώμους.

"Θα δεχτώ επίσκεψη από τον ιρακινό πρωθυπουργό", λέει ο Σαρκοζί, και η σύζυγός του απαντάει: "Τέλεια".

Οταν εκείνος φεύγει, η Κάρλα του λέει: "Να προσέχεις γλυκέ μου".

Σε ένα άλλο βίντεο ο Σαρκοζί και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας μιλάνε για τα σκυλιά τους, ενδεχομένως επηρεασμένοι και από την μανία που επέδειξαν τα ΜΜΕ για τον Μπο, τον σκύλο που απέκτησε πρόσφατα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Η ανανέωση της σελίδας του Σαρκοζί στο Facebook, ο οποίος αριθμεί 96.000 διαδικτυακούς "φίλους", "επιθυμεί να αναδείξει τον άνθρωπο και όχι τον επικεφαλής κράτους", σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.