Ριάλιτι και βιβλίο η ζωή της μητέρας των οκτάδυμων

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

souleman_72467b.jpgΗ Νάντια Σούλεμαν, η ανύπανδρη μητέρα που γέννησε οκτάδυμα τον Ιανουάριο αυξάνοντας τον αριθμό των παιδιών της σε 14, υπέγραψε συμβόλαια με τηλεοπτικό δίκτυο και για εκδοθεί βιβλίο με θέμα τη ζωή της, όπως δήλωσε η ίδια στο περιοδικό «People».

«Είμαι ενθουσιασμένη που προχώρησα με αυτή την υπόθεση», δήλωσε η Σούλεμαν για τη συμφωνία της με την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών Eyeworks. Το περιοδικό επικαλούμενο το δικηγόρο της Τζεφ Τζεχ γράφει ότι πρόκειται για ένα «σχεδόν-ριάλιτι», το οποίο θα παρουσιάζει επιλεκτικά μόνο σημαντικά γεγονότα της ζωής της οικογένειας, όπως γενέθλια, επετείους και άλλα σχετικά, αντί να παρακολουθεί τη ζωή της συνεχώς καθ' όλο το 24ωρο.

«Η μητέρα δεν επιθυμεί τη συνεχή καταγραφή γιατί πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν θα έκανε καλό στα παιδιά της», δήλωσε ο Τσεχ και πρόσθεσε: «Προσπαθεί να βρει μια μέση οδό και εκτιμά ότι αυτός ο τρόπος θα λειτουργήσει καλύτερα».

Η Σούλεμαν επίσης ολοκλήρωσε τους όρους της συμφωνίας με τη συγγραφέα των διασημοτήτων Γουέντι Λη και όπως είπε ο Τσεχ «Ανυπομονεί να πει την ιστορία της, για το πώς μεγάλωσε κείνη, για το πώς αισθάνονται τα παιδιά της, τι ερωτήματα της θέτουν και να μιλήσει για τον δωρητή πατέρα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.