Σχεδόν «άκαπνος» δήλωσε ο Ομπάμα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

obama_1293445b.jpgΟ Μπαράκ Ομπάμα απάντησε ευθέως στην ερώτηση που πολλοί θα ήθελαν αλλά λίγοι θα του υπέβαλαν από τότε που "μετακόμισε" στο Λευκό Οίκο: καπνίζει ακόμη, αλλά σπανίως.

Το θέμα ταμπού, το οποίο τόσο ο Ομπάμα όσο και οι σύμβουλοί του αποφεύγουν συστηματικά να συζητούν από τον Ιανουάριο, επανήλθε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε νόμο, ο οποίος επιβάλλει νέους, αυστηρούς ελέγχους στις αμερικανικές καπνοβιομηχανίες.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, χρόνια καπνιστής, ο οποίος είχε δεσμευτεί στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2008, ότι δεν θα καπνίσει ποτέ στον Λευκό Οίκο, είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι "κατά 95% απαλλαγμένος" από τον εθισμό του.

"Ως πρώην καπνιστής διαρκώς παλεύω με αυτό (τον εθισμό). Αν έχω ξανακυλήσει; Ναι. Αν καπνίζω καθημερινά; Διαρκώς; Όχι", είπε ο Ομπάμα σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν καπνίζει ποτέ μπροστά στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της 8χρονης Σάσα και της 10χρονης Μάλια.

Please publish modules in offcanvas position.