Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Ο Μάικλ “γνώριζε” ότι θα πεθάνει νέος...»

3.75 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.75 (4 Ψήφοι)

jackson_138433b.jpgΗ Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον, δήλωσε, μέσω του Myspace, ότι ο βασιλιάς της ποπ «γνώριζε» ότι θα πεθάνει νέος, όπως ακριβώς και ο πατέρας της Έλβις Πρίσλεϊ.

«Πριν από αρκετά χρόνια, ο Μάικλ και εγώ είχαμε κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση για την ζωή γενικά», αναφέρει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, σε ένα μήνυμα της που έχει τον τίτλο «Γνώριζε».

«Με είχε ρωτήσει για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο πατέρας μου. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε, με κοίταξε έντονα και με μία ήρεμη βεβαιότητα μου είπε “φοβάμαι ότι θα καταλήξω να πεθάνω όπως εκείνος, με τον ίδιο τρόπο”», γράφει η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, συμπληρώνοντας ότι προσπάθησε αμέσως να του βγάλει αυτήν την ιδέα από το κεφάλι αλλά εκείνος το ήξερε.

Η Λίζα Μαρί σχολίασε και τον γάμο της με τον βασιλιά της ποπ. «Ναι, ήταν μία ασυνήθιστη σχέση, ανάμεσα σε δύο ασυνήθιστους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έζησαν μία κανονική ζωή αλλά βρήκαν μία σύνδεση σε μία στιγμή που μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη (για τον Μάικλ Τζάκσον)», γράφει η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ. «Όμως είμαι βέβαιη ότι με αγαπούσε στο μέτρο που μπορούσε να αγαπήσει κάποιον και εγώ η ίδια τον αγαπούσα πολύ», ανέφερε τέλος η Λίζα Μαρί.

Ο θάνατός του εκτόξευσε τις πωλήσεις των άλμπουμ του

Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, οι δίσκοι του Μάικλ Τζάκσον κατέλαβαν τις πρώτες 15 θέσεις του καταλόγου με τους δίσκους που έχουν τις καλύτερες πωλήσεις στην αμερικανική ιστοσελίδα Amazon.com.

Η επανέκδοση του «Thriller», η οποία κυκλοφόρησε το 2008 με αφορμή την 25η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ομώνυμης μουσικής συλλογής, είναι το άλμπουμ που σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αμερικανική ιστοσελίδα, ενώ ακολουθούν το «Off the Wall» (1979) και το «Bad» (1987).

Στον εκλιπόντα βασιλιά της ποπ κατακυρώνεται εξάλλου η πρώτη θέση στο iTunes της Apple, την πλατφόρμα τηλεχρέωσης για κατέβασμα τραγουδιών από το internet, με 6 άλμπουμ του να έχουν ανέβει στο Top 10.

Μπεστ σέλερ είναι το άλμπουμ «The Essential» (2005), το οποίο προηγείται των «Thriller» και «Off the Wall».

Ρεκόρ κατέγραψε το Yahoo!

Η διαδικτυακή πύλη Yahoo! ανακοίνωσε πως ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον την κατέρριψε πολλά ρεκόρ και ιδιαίτερα εκείνο του μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών στη σελίδα Yahoo! news, ξεπερνώντας εκείνον που καταγράφηκε την ημέρα της εκλογής του Μπαράκ Ομπάμα.

«Η Yahoo! news κατέγραψε απόλυτο ρεκόρ σε αριθμό ξεχωριστών επισκέψεων, με 16,4 εκατομμύρια ανθρώπους, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 15,1 εκατομμυρίων» που καταγράφηκαν την ημέρα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στις 4 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Yahoo! στο επίσημο μπλογκ της διαδικτυακής πύλης.

«Το άρθρο με τίτλο “Ο Μάικλ Τζάκσον επειγόντως στο νοσοκομείο” έλαβε τα πιο πολλά 'κλικ' στην ιστορία μας: κατέγραψε το απίστευτο νούμερο των 800.000 κλικ σε διάστημα δέκα λεπτών. Η ανακοίνωση του θανάτου του προκάλεσε 560.000 κλικ σε δέκα λεπτά», διευκρίνισε ο Νίκι Ντούγκαν, που είναι επίσημος μπλόγκερ της πύλης.

Ο συνολικός αριθμός των σελίδων που συμβουλεύθηκαν οι χρήστες του διαδικτύου στο Yahoo! news ήταν, αντίθετα, χαμηλότερος εκείνου που καταγράφηκε σε άλλα γεγονότα, όπως η ορκωμοσία του Ομπάμα τον Ιανουάριο, η επομένη της ορκωμοσίας και ο τυφώνας Άικ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Yahoo! έκανε επίσης μία σύνοψη των θεμάτων που προκάλεσαν τις περισσότερες αναζητήσεις στην ιστοσελίδα της από την Πέμπτη (ημέρα του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον στις ΗΠΑ), ιδίως «αισθητική χειρουργική», το φαρμακευτικό σκεύασμα «Demerol» που έχει αναφερθεί ως πιθανή αιτία θανάτου ή ακόμα «πώς να κάνετε το moonwalk», την εμβληματική χορευτική κίνηση του Μάικλ Τζάκσον.

Νόμιζαν ότι δέχονταν επίθεση από χάκερς στη Google

Όταν πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον, στη Google νόμιζαν ότι δέχονταν επίθεση από χάκερς, καθώς πολλά εκατομμύρια κόσμου άρχισε να ψάχνει νέα και πληροφορίες για τον «βασιλιά της ποπ». Κάποια στιγμή, λοιπόν, η σελίδα εμφάνιζε σε κάθε χρήστη ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που τον υποχρέωνε να γράψει τη λέξη που έβλεπε για να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι… «ρομπότ»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.