Κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του και έκανε μαζί της τέσσερα παιδιά!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kakopoiisi_654365Μια συγκλονιστική ιστορία αποκάλυψαν τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας: Ένας εξηντάχρονος φέρεται πως βίαζε επί τριάντα χρόνια την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της τέσσερα παιδιά!

Ο άνδρας άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα Herald-Sun. Όπως αναφέρεται, και τα τέσσερα παιδιά γεννήθηκαν με σοβαρά προβλήματα και το ένα πέθανε.

Η αστυνομία της Βικτόρια αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση αυτή, επικαλούμενη δικαστική απόφαση να μην αποκαλυφθεί το όνομα της οικογένειας.

Η Herald-Sun τονίζει πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο όταν η γυναίκα μίλησε στην αστυνομία, τρία χρόνια αφού είχε ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές, αλλά τους είχε ζητήσει τότε να μην επέμβουν επειδή κινδύνευε η ζωή της, όπως είχε πει.

Ο άντρας αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, αλλά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες όταν οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι ήταν ο πατέρας των παιδιών, διευκρινίζει η εφημερίδα.

Η γυναίκα και τα τρία παιδιά της έχουν μεταφερθεί από τις αρχές σε ασφαλές μέρος. Ο άντρας θα προσαχθεί στο δικαστήριο τον Νοέμβριο αντιμετωπίζοντας συνολικά 80 κατηγορίες.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.