Τυχερό παιχνίδι εξασφαλίζει σύνταξη για μια εικοσαετία!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

superenalotto_73566bΜηνιαία σύνταξη για είκοσι χρόνια σε έναν ή περισσότερους τυχερούς θα εξασφαλίζει ένα νέο ιταλικό τυχερό παιχνίδι, το οποίο ονομάζεται Vinci per la Vita, δηλαδή «κέρδισε για τη ζωή».

Πρόκειται για στενό συγγενή του «Superenalotto», το παιχνίδι που το φετινό καλοκαίρι μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ιταλών.

Με το «Vinci per la Vita», για να μπορεί κανείς να εξασφαλίσει δικαίωμα σύνταξης θα πρέπει να πετύχει δέκα αριθμούς, επί είκοσι, συνολικά, συν ένα ακόμη τυχερό νούμερο.

Ο κάθε νικητής θα παίζει το δελτίο του ξοδεύοντας μόλις ένα ευρώ και το συνολικό ποσό που θα μπορεί να κερδίσει, θα αγγίζει τις εννιακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ. Τα εν λόγω χρήματα θα καταβάλλονται σε διάστημα δυο δεκαετιών.

Οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα και το 23% επί του συνόλου του τζακ ποτ,θα χρησιμοποιείται προς στήριξη των σεισμοπαθών της Λ' Άκουϊλα.

Προβλέπεται τέλος και μια «ειδική ευκαιρία»: όποιος επιλέγει το δελτίο των δυο ευρώ θα μπορεί να εξασφαλίζει τη σύνταξη ακόμη και μόνον με τον ειδικό, ενδέκατο τυχερό αριθμό. Χωρίς, δηλαδή, να πρέπει να πετύχει τα δέκα «στάνταρντ» νούμερα που απαιτεί το «κανονικό» δελτίο του ενός ευρώ.

«Επιταχύναμε και τις όλες διαδικασίες, μια ώρα το πολύ μετά την κάθε κλήρωση θα ξέρουμε αν υπάρχουν νικητές», διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας Sisal, που διαχειρίζεται το «Superenalotto» και την καινούρια αυτή παραλλαγή του.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.