600 εκ. ευρώ το κέρδος της Γερμανίας από τη «διάσωσή» μας

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

600 εκ. ευρώ το κέρδος της Γερμανίας από τη «διάσωσή» μας

Ένα ποσό της τάξης των 600 εκατομμυρίων ευρώ θα κερδίσει η Γερμανία από το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Διάσωσης, Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Είναι λάθος να λέμε ότι η Γερμανία είναι ο "ταμίας" της ευρωπαϊκής κρίσης. Πρόκειται για εγγυήσεις, όχι για πραγματικές ροές χρήματος», τόνισε αρχικά ο κ. Ρέγκλινγκ και συνέχισε: «Κανείς δεν στερεί κάτι από το Γερμανό φορολογούμενο. Το αντίθετο. Η Γερμανία κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κερδισμένη από τη συμβολή της στη διάσωση. Μόνο από την Ελλάδα θα βγάλει έως και 600 εκατ. ευρώ το χρόνο, γιατί οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν τόκους για τα δάνεια της βοήθειας».

Μήπως είχε την εντύπωση κανένας ανυποψίαστος ότι οι Γερμανοί μας «βοηθούν» για την... ψυχή της μάνας τους;

 

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Το θέλαμε ή όχι, το πιστεύουμε ή όχι, η αλήθεια είναι, πως χωρίς να μας ζητήσουν τη γνώμη μας, το αντίθετο μάλιστα, γεμίζοντάς μας ψέματα, μας έβαλαν στο άντρο των κερδοσκόπων!
Ρεαλιστικά και απλά, η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδηγούν, είναι να φύγουμε από εκεί, διαφορετικά όλο και πιο βαθιά θα μας σπρώχνουν, μέχρι να πνιγούμε!

ricardo ric
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.