Ανακάλυψαν εξωγήινη ζωή;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Ανακάλυψαν εξωγήινη ζωή;

Φούντωσαν τα σενάρια και «άναψαν» οι συζητήσεις στα blogs τις τελευταίες ώρες για το ότι οι Αμερικανοί ίσως βρήκαν εξωγήινη ζωή! Αιτία γι΄αυτό στάθηκε μια ανακοίνωση της NASA ότι σήμερα θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με μια «επιστημονική ανακάλυψη» για το συγκεκριμένο θέμα «που θα έχει συνέπειες στην αναζήτηση αποδείξεων για την εξωγήινη ζωή». Λέτε; Σύντομα θα γνωρίζουμε...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΝASA θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου για να συζητήσει για μία ανακάλυψη στην αστροβιολογία που θα έχει συνέπειες στην αναζήτηση αποδείξεων για την εξωγήινη ζωή».

Μεταξύ εκείνων που θα μιλήσουν στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου είναι η Μαίρη Βόιτεκ, επικεφαλής του προγράμματος Αστροβιολογίας της NASA, η Φελίσα Γούλφ-Σάιμον ερευνήτρια αστροβιολογίας στο USGS, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και η Πάμελα Κόνραντ, αστροβιολόγος στο διαστημικό κέντρο Goddard της NASA.

Να σημειωθεί ότι η Αστροβιολογία είναι ένα πεδίο που μελετά τη ζωή στο σύμπαν, συμπεριλαμβανομένων της προέλευσής της και της ανάπτυξή της, τη θέση της και τις πιθανότητές της να διαιωνιστεί.


Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Σιγά ...τα λάχανα!!!

katergo
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες εκμυστηρεύσεις...
Το ζητούμενο είναι γιατί τώρα, αν...
Και γιατί τόση δημοσιότητα...

katergo
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.