Οι Ρωσίδες δεν ιδρώνουν

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

russianwomanbig.jpgΟι ρωσίδες δεν ενδιαφέρονται για την μυρωδιά του ίδιου του ιδρώτα τους αφού θεωρούν ότι δεν ιδρώνουν καθόλου και ακόμα και αν συμβαίνει αυτό κανένας δεν το καταλαβαίνει. Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασαν οι κοινωνιολόγοι που έκαναν έρευνα στην ρωσική αγορά των γυναικείων αποσμητικών.

Οι Ρωσίδες ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες Ευρωπαίες για κοσμήματα και θεραπείες σε Spa. Αυτό αποδείχθηκε από τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε από την εταιρία «Comcon». Η έρευνα στην αγορά των γυναικείων αποσμητικών έδειξε ότι μόνο το 52% των ρωσικών οικογενειών αγοράζουν αντι-ιδρωτικά αποσμητικά.

Την ίδια στιγμή το 40% αυτών των οικογενειών αγοράζει μόνο ένα αποσμητικό κάθε χρόνο (εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα μπουκάλι είναι αρκετό για 45-100 μέρες). Επίσης 40% των ερωτηθέντων που δεν αγοράζουν συχνά αποσμητικά (περίπου 2 κάθε χρόνο) είναι νέες γυναίκες (μεταξύ 17 και 40 ετών). Οι κοινωνιολόγοι έδειξαν ενδιαφέρον για περαιτέρω ανάλυση των Ρωσίδων που δεν χρησιμοποιούν αποσμητικό κάθε μέρα.

«Γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιούμε αποσμητικό αφού δεν ιδρώνουμε;» απάντησαν οι περισσότερες από αυτές. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 50% των συγκεκριμένων γυναικών απάντησαν ότι κάνοντας συχνά ντους διώχνουν την μυρωδιά του ιδρώτα. Το 40% πιστεύουν ότι το στυλ τους δεν είναι τόσο δυναμικό και επομένως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν αποσμητικό στο σπίτι. Το 15% χρησιμοποιούν αποσμητικό μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. 

Συγκρίνοντας αυτά τα στοιχεία με μια παρόμοια έρευνα που έγινε σε Ευρωπαίες γυναίκες οι κοινωνιολόγοι βρήκαν ότι: Στην Ρωσία τα γυναικεία αποσμητικά χρησιμοποιούνται 8 φορές λιγότερο από την Μεγάλη Βρετανία, 6 φορές λιγότερο από την Γερμανία, 3 φορές λιγότερο από την Πολωνία και περίπου 2,5 φορές λιγότερο από την Τσεχία. Ωστόσο οι Ρωσίδες αναγνωρίζουν ότι το αποσμητικό τις κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά παρόλα αυτά παραμένει μυστήριο γιατί χρησιμοποιούν τελικά τόσο σπάνια αποσμητικό. Πολύ πιθανόν πιστεύουν ότι η μυρωδιά του σώματος τους είναι πιο ελκυστική από ένα αποσμητικό. Οι τελευταίες έρευνες των επιστημόνων έχουν δείξει πάντως ότι η μυρωδιά του ιδρώτα των γυναικών αποδεικνύει την ετοιμότητα τους για αναπαραγωγή.

Σχόλια (5)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

je cherche une file russe

ghaleb belkacem
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Eεεε...Εμείς οι ''Ρωσίδες'' ιδρώνουμε,τι λένε αυτοί;;;;;;; :cry:

Θεοδώρα παπαγεωργίου
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

vrai; pas venu ici pour nous voir, cependant!

Θεοδώρα παπαγεωργίου
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Θεοδώρα, αν κρίνω απ'την ημερολογιακή απόσταση του σχολίου του ghaleb απ'το δικό σου, καθώς & του δικού μου απ'της Ντόρας (3 σχόλια παραπάνω από τούτο δω, με τον τίτλο "Η Γιολάντα στο τμήμα με χειροπέδες"), δεν το επισκέπτονται & τόσο πολύ αυτόν εδώ τον Ιστοχώρο..
Για τη μυρωδιά τώρα του γυναικείου ιδρώτα όσον αφορά, άσε να μη μιλήσω γιατί θα προδοθώ.. Απλά να πω ότι μ'ανάβει φοβερά οτιδήποτε έχει να κάνει με γυναικείες μασχάλες, ξυρισμένες, η μυρωδιά τους φρεσκοπλυμένες ή όχι, η αφή τους, το να τις παρατηρώ, να τις φιλώ, άσε μη συνεχίσω.. μμμμμμ...

minasfak1
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :-x :-x :-x :-x

Θεοδώρα Παπαγεωργίου
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.