Πάρτι 30 ημερών, με τα ρούχα προαιρετικά…

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

party_nakedb.jpgΤροπικό θέρετρο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση: διοργανώνει ένα 30ήμερο πάρτι γυμνιστών, χωρίς περιορισμούς.

"Η δύσκολη οικονομική κατάσταση απαιτεί δραστικά μέτρα", δήλωσε στον τοπικό Τύπο ο ιδιοκτήτης του θέρετρου "White Cockatoo" στο Μόσμαν. "Θα είναι ένα θέρετρο ηδονής, όπου όλα θα επιτρέπονται για ένα μήνα", πρόσθεσε ο Τόνι Φοξ, διευκρινίζοντας ότι το πάρτι θα διαρκέσει όλο το Μάρτιο.

Το θέρετρο αυτό, στο οποίο τα ρούχα είναι προαιρετικά, πριν τρία χρόνια είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν διοργάνωσε σειρά πάρτι με θέμα την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.

Οι συντηρητικοί της περιοχής ενοχλούνται και ήδη έχουν αρχίσει τις διαμαρτυρίες, όμως η δήμαρχος της πόλης Βαλ Σίερ δήλωσε πως δεν έχει αντίρρηση για το πάρτι, αρκεί να μην παραβιάζει τους νόμους.

Ίσως η ιδέα του Φοξ να αποδειχθεί αποτελεσματική, αφού ήδη το θέρετρό του είναι πλήρες, σε μια εποχή που η τουριστική βιομηχανία στην Αυστραλία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τον αριθμό των ξένων επισκεπτών να μειώνεται συνεχώς.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.