Η Πετρούλα έγινε… μάθημα σε δημοτικό!

4.8333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.83 (6 Ψήφοι)

petroula_5673745b.jpgΜεγάλος σάλος προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία των Πεύκων Θεσσαλονίκης εξαιτίας της… σέξι παρουσιάστριας του Star Channel Πετρούλας Κωστίδου!

Συγκεκριμένα, οι γονείς του 4ου δημοτικού σχολείου της περιοχής κατήγγειλαν ότι μαθήτρια, η οποία φορούσε ξανθιά περούκα, υποδύθηκε την παρουσιάστρια καιρού, στο πλαίσιο του μαθήματος Αγωγής Υγείας. Αμέσως, έσπευσαν στο 6ο γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, απαιτώντας να διερευνηθεί το θέμα.

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Στο πλαίσιό του υπάρχει μια δράση με το τίτλο “τηλεοπτικά σκουπίδια”. Αυτό υλοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα ο διευθυντής του σχολείου και ένας εκπαιδευτικός. Το αντικείμενο το διαλέγει κάθε παιδί.

Προφανώς η μαθήτρια ήταν αυτή που επέλεξε την Πετρούλα και όχι οι εκπαιδευτικοί», δήλωσε ο προϊστάμενος της επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Στέλιος Τσιπούρας, μιλώντας σε καθημερινή πολιτική εφημερίδα.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

συγκεκριμένα μετα το κορίτσι, έβαλε και ένα αγόρι με περούκα και κραγιόν να μιμηθεί την πετρούλα και να αναπαραγει το show της. Η επίσημη δικαιολογια του΄ηλίθιου εκπαιδευτικού ήταν ότι αυτο αποτελούσε μέρος του μαθήματος ευέλικτης ζώνης για τα καλά και τα κακά πρότυπα της τηλεόρασης. Το καλό πρότυπο όμως παραμένει αζήτητο, μια και ο συγκεκριμένος ηλίθιος που θέλει να λέγεται και διευθυντής του σχολείου ικανοποίηθηκε με την προβολή του κακού προτύπου και εκει παρέμεινε.
Ευγε βλαξ....εύγε!!!

αναυδος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.