Με ένα μόνο κλικ, παίρνεις... πτυχίο!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

ptyxio_2738745b.jpgΈνα μόνο email και μερικά ευρώ αρκούν στις μέρες μας για να… παραγγείλει κάποιος φοιτητής μια εργασία, η οποία ενδεχομένως να του εξασφαλίσει έναν καλό βαθμό σε κάποιο δύσκολο μάθημα ή ακόμα και πτυχίο!

Η ταρίφα ξεκινά από 100 ευρώ και πολλές φορές ξεπερνά τα 1.500 ευρώ, ενώ σε περιπτώσεις διδακτορικών διατριβών η τιμή μπορεί να εκτοξευθεί μέχρι και στα 5.000 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται μέσω διαδικτύου ή με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το μόνο που έχει να κάνει ο φοιτητής είναι να στείλει με email στην αναγραφόμενη διεύθυνση της αγγελίας το θέμα, τη βιβλιογραφία, το μέγεθος, τον αριθμό των φωτογραφιών ή των άρθρων που απαιτούνται και την ημερομηνία παράδοσης. Αυτό ήταν! Σύντομα έχει στα χέρια του την κατά τα άλλα… δική του εργασία!

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, πως είναι ουκ ολίγες οι εταιρείες «φαντάσματα» στο Ίντερνετ που μόλις πάρουν την προκαταβολή του ποσού η ολόκληρο το ποσό, εξαφανίζονται. Επίσης, αρκετές φορές εργασίες έχουν κριθεί πρόχειρες από τους καθηγητές, με αποτέλεσμα φοιτητές να έχουν «κοπεί» σε μαθήματα, παρά τις εγγυήσεις των εταιρειών για 100% επιτυχία.

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.