9μηνο και επισήμως!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

stratos_ksiras_33445b.jpgΕίναι οριστικό και επίσημο: Η στρατιωτική θητεία θα διαρκεί στο εξής 9 μήνες, καθώς δόθηκε η έγκριση στην πρόταση του Υπουργού Άμυνας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, από το ΚΥΣΕΑ.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για εκείνους που έρχεται η ώρα τους να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα και ακόμα περισσότερο για πολλούς από τους φαντάρους μας σε ολόκληρη την Ελλάδα που ήδη υπηρετούν. Και αυτό γιατί οι σειρές του Φεβρουαρίου και του Μαΐου στον στρατό ξηράς θα γλιτώσουν έναν και δύο μήνες αντίστοιχα, ενώ όσοι παρουσιαστούν τον Αύγουστο θα κάνουν κανονικά εννέα μήνες.

Παράλληλα, το ΚΥΣΕΑ γνωστοποίησε ότι όλοι οι στρατεύσιμοι θα υπηρετούν στην περιφέρεια, ενώ κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για αναγκαιότητα σταδιακής κατάργησης της κατάταξης εφέδρων σε Ναυτικό και Αεροπορία.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος, τονίζοντας: «Η μείωση της θητείας είναι μέτρο θετικό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζει κανείς την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με γνώμονα μικροκομματικές σκοπιμότητες και στείρα άρνηση». Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και αν γι’ αυτό μειώθηκε η θητεία, ο κ. Αντώναρος απάντησε: «Η φαντασία σας είναι αχαλίνωτη»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.