Άλλη μια σφαλιάρα για τον Πρωθυπουργό στην Τρίπολη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Από ένταση και επεισόδια σημαδεύτηκε η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας την Πέμπτη (10/6). Διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα πακέτα των σκληρών μέτρων που ανακοινώθηκαν, το νέο ασφαλιστικό και τις αλλαγές που έρχονται στα εργασιακά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την αστυνομία για προπηλακισμούς.

Φυσικά, όπως έγινε και μετά τις αποδοκιμασίες στο Ηρώδειο εναντίον του Πρωθυπουργού, έτσι και τώρα τα περισσότερα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου των πόρταλς μεγαλοδημοσιογράφων) δεν έκαναν ούτε την παραμικρή αναφορά στα γεγονότα. Απλά, αναλώθηκαν και πάλι στα περί του σκανδάλου της Siemens και στη γνωστή επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, όπως έχουν πάρει εντολή να κάνουν.

Στο Mega, πάντως, μπορεί να μην αναφέρθηκαν στα επεισόδια, αλλά το έκαναν το καθήκον τους. Εξαπέλυσαν για χιλιοστή φορά τη γνωστή μαύρη προπαγάνδα εναντίον των ναυτεργατών που έκαναν κατάληψη για να διεκδικήσουν δικαίωμα στην εργασία, με τη συνήθη δικαιολογία ότι... κάνουν κακό στον τουρισμό! Το λαμπρότερο παράδειγμα δημοσιογραφίας τέταρτης διαλογής, κάθε βράδυ στους δέκτες μας...

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Δείτε σχετικό βίντεο:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.