Το «κοινωνικό κράτος» του Παπανδρέου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος ΠαπανδρέουΤο αστείο ελληνικής παρουσίας στη Σύνοδο Κορυφής είναι ότι ο πρωθυπουργός μιλά για στήριξη του κοινωνικού κράτους, όταν ο ίδιος το έχει καταλύσει στη χώρα του.

«Σε κάθε περίπτωση, η λύση δεν είναι η φθηνή εργασία και η υποβάθμιση ή και εξαφάνιση των κοινωνικών κεκτημένων». «Η δική μας θέση» είπε ο Γ. Παπανδρέου «είναι ότι η κοινωνική προστασία, ένα κράτος πρόνοιας, είναι και μέρος των σύγχρονων κοινωνιών και οικονομιών και αυτό αποδεικνύουν χώρες όπως αυτές του Βορρά που έχουν συνδυάσει και τα δύο».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιους κοροϊδεύουν…

Πηγή: antinews.gr

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η διγλωσία των σοσιαΛηστών θα μείνει την ...ιστορία!
Είναι εμφανής ο πόνος που αισθάνεται ο ...πρωθυπουργός και οι άλλοι συνδαιτυμόνες του ...θιάσου, εκείνο που δεν φαίνεται είναι τα βάρη, που κατ' εξακολούθηση τα φορτώνουν στις πλάτες των φτωχών!
Και εν τοιαύτη περιπτώσει ας μας εξηγήσουν για ποιό κοινωνικό κράτος μιλάνε, γιατί πολύ φοβάμαι ότι εννοούν κάτι διαφορετικό από αυτό που εμείς αισθανόμαστε στο πετσί μας... Διαφορετικά γιατί τόσα χρόνια, τόσες και τόσες κυβερνήσεις, δεν μπορούν να το διορθώσουν; Τόσο δύσκολο είναι να μπει μια τάξη στην σπατάλη και να σταματήσει η κλεψιά; Και αν τελικά είναι ανίκανοι, γιατί δεν παραιτούνται;
Τελικά όλα αυτά δεν είναι παρά ψευτοδιλήμματα, που τεχνιέντως τα διαχέουν για να θολώνουν τα νερά και να προχωρούν αταλάντευτα στις αντιλαϊκές και ανάλγητες επιλογές τους...

ανώνυμος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.