Τι λες πάλι, ρε Πρετεντέρη;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιάννης Πρετεντέρης

Είναι πολλά τα λεφτά που παίρνει ο κ. Πρετεντέρης από τα αφεντικά του και δεν ξέρει πώς να τα δικαιολογήσει. Εμείς τον καταλαβαίνουμε απόλυτα και δεν τον παρεξηγούμε για το ότι παραλογίζεται και φτάνει στο σημείο να ρίχνει τα βάρη για την κρίση εν Ελλάδι στους εργαζομένους. Δείτε τι γράφει ο «κύριος» σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», γιατί βγάζει πολύ γέλιο:

«Σήμερα γίνεται άλλη µια γενική απεργία για το Ασφαλιστικό. Υποθέτω ότι στην πρώτη γραµµή των απεργών θα είναι οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που το 2001 παρεµπόδισαν τη µεταρρύθµιση του Ασφαλιστικού επί Σηµίτη και Γιαννίτση.

Οι ίδιοι, δηλαδή, που ευθύνονται για την επιδείνωση του προβλήµατος σε τέτοιο βαθµό ώστε σήµερα να καθίσταται σχεδόν επιβεβληµένη η ριζική και επώδυνη αντιµετώπισή του.

Με άλλα λόγια, σήµερα στον ρόλο των θυµάτων θα διαδηλώσουν οι θύτες».

Για τον κ. Πρετεντέρη, λοιπόν, «θύτες» πρώτα  απ' όλα είναι όσοι διαδήλωναν και διαδηλώνουν εναντίον της πολιτικής που εφαρμόζεται και όχι οι κυβερνήσεις που κατέστρεψαν τον τόπο, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν κεφαλαιούχους και μεγάλα συμφέροντα! Έτσι του είπαν να λέει. Και μετά παραπονιόμαστε που ο κόσμος βρίζει, μαζί με τους πολιτικούς, και τους δημοσιογράφους…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.