Ο ΓΑΠ και η «γενιά των 700 ευρώ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ο ΓΑΠ και η «γενιά των 700 ευρώ»Επειδή δε βρήκε ο Γ. Παπανδρέου κάποιο νέο να υπερασπιστεί το ασφαλιστικό τερατούργημα που ψηφίστηκε στη Βουλή, κατέφυγε σε έναν ...ανώνυμο και εικονικό. Διάβασε λοιπόν χτες στη Βουλή αποσπάσματα από γράμμα «κάποιου νέου», όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε(!), στο οποίο εγκωμιάζεται το Ασφαλιστικό. Οπως είπε, ο νέος αυτός προέρχεται από τη «γενιά των 700 ευρώ». Τι δεν είπε ο πρωθυπουργός; Οτι η «γενιά» αυτή είναι η ονομασία μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης, που καπηλεύεται τη λεγόμενη γενιά των 700 ευρώ, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως αυθεντικός εκπρόσωπός της. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι μια κίνηση που δεν αντιμάχεται τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Το γεγονός ότι επικαλείται την ΕΕ στις προτάσεις της φτάνει για του λόγου το αληθές. Ετσι δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι η «G700» έχει καταχωρηθεί στο μητρώο εκπροσώπων συμφερόντων της ΕΕ, ότι στον ιστοτόπο που διαθέτουν φιλοξενούν συνεντεύξεις στον Μπ. Παπαδημητρίου του «Σκάι» και αναπαράγουν ως θέσφατα τα άρθρα του Π. Μανδραβέλη, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ό,τι πιο αντιδραστικό κυκλοφορεί... Στο άρθρο του ανώνυμου νέου που διάβασε ο Γ. Παπανδρέου το Ασφαλιστικό χαρακτηρίζεται «πρώτη πραγματικά σοσιαλιστική μεταρρύθμιση»(!). Αν ο πρωθυπουργός υποχρεώνεται να καταφεύγει σε τέτοιους υπερασπιστές του Ασφαλιστικού, αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ούτε το Ασφαλιστικό ούτε η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει έχουν μέλλον...

Πηγή: Εφημερίδα «Ριζοσπάστης»

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Έχουν ξεφυγει εντελως αυτοί της G700. Όταν κυβερνούσε η ΝΔ κάτι ελεγαν αλλά τωρα επί ΠΑΣΟΚ εκτίθενται ανεπανόρθωτα με τις βλακείες που γράφουν. Δεν κρύβεται με τπτ η οξεία πασοκίαση! Ελπίζω τουλάχιστον να τσεπώνουν κάνα ψιλό από τον ΓΑΠ και να μην μπαίνουν σε τόσο κόπο για την ψυχη της μανας τους!!!!! :lol:

Sotos2
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Καλά αυτοί νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν τη γενιά των 700 ευρώ που μετατρέπεται σε γενιά των 500 και θέλουν να λένε ότι είναι και ευχαριστημένοι; Στάνταρ βγάζουν μεροκάματο για να λένε τέτοιες μακακίες, μην το συζητητάς. Γιατί ο Πρωθυπουργός μας δεν μπαίνει στον κόπο να δει τι γράφουν και άλλα blogs των υπόλοιπων νέων που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί; Αλλά μια ζωή εκμεταλλεύονται και το παραμικρό για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, νομίζουν ότι μας δουλεύουν οι προδότες.

antiPasok
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Με τέτοια τεχνάσματα όχι ελικόπτερο θα χρειαστεί ο Παπανδρέου για να ξεφύγει από το οργισμένο πλήθος αλλά ούτε ιπτάμενος δίσκος δεν τον σώζει.

Πλησιάζει η ώρα του και να δούμε σε ποιά τρύπα θα βρει να κρυφτεί!! Μαζί και οι ρουφιάνοι του!!

Ζ.Κ.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.