Το 65% των Ελλήνων γυρνάει την πλάτη στον δικομματισμό, σύμφωνα με την «Public Issue»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

δικομματισμός

Το ότι ο δικομματισμός έχει δεχτεί μέγα πλήγμα εξαιτίας των βάρβαρων μέτρων που πλήττουν τους Έλληνες πολίτες είναι δεδομένο και δεν αλλάζει όση πλύση εγκεφάλου κι αν επιχειρείται καθημερινά από τα ΜΜΕ. Όταν, μάλιστα, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται ακόμη και από δημοσκοπικές εταιρείες «δικές τους», που γνωρίζουμε όλοι καλά το ρόλο που παίζουν στη διαμόρφωση κλίματος και συνειδήσεων, τότε το θέμα έχει ολίγον τι ενδιαφέρον παραπάνω.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση της «Public Issue», που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Καθημερινής» και του «ΣΚΑΪ», στο ερώτημα ποιά κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ) είναι καλύτερη για τη χώρα, το 65% των ερωτηθέντων απαντά «καμία από τις δύο»», ενώ 7 στους 10 να δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την καθημερινότητά τους. Και που να δείτε, δηλαδή, τι έχει να γίνει από το φθινόπωρο και μετά που θα ζορίσουν τα πράγματα για πολλά πορτοφόλια και θα νιώσουν άπαντες στο πετσί τους τα αποτελέσματα της χωρίς έλεος πολιτικής περικοπών που εφαρμόζει η κυβέρνηση και επικροτεί η αξιωματική αντιπολίτευση, παρά τις μάταιες και υποκριτικές προσπάθειες να πείσει περί του αντιθέτου…

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τόσοι άνδρες του ΠΑΣΟΚ μέσα στο κοινοβούλιο και κανείς δεν είχε καρύδια να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό. Μόνο η Σακοράφα αξίζει, άντε και ο Δημαράς. Τους υπόλοιπους καρεκλοκένταυρους που χέστηκαν πάνω τους μη χάσουν τη θεσούλα τους μαυρίστε τους!!
http://i29.tinypic.com/ws4c3p.jpg
http://i32.tinypic.com/illq9g.jpg
http://i25.tinypic.com/2chtbpy.jpg

Ζ.Κ.
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Θα πεσει μαυρο να φαν' κι' οι κοτες!
Μετα απο τα αισχη που εκαναν το παιζουν και σοσιαλιστες οι Πασοκοι!!! Πόσο ηλίθιο θεωρουν τον κοσμο;

Led
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.