Περίπτερα άρχισαν να πουλάνε χύμα τσιγάρα για να αποφύγουν το «λουκέτο»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

χύμα τσιγάραΠίσω σε εποχές του μακρινού παρελθόντος γυρνάει την Ελλάδα η «σοσιαλιστική χρονομηχανή» της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζεται. Έτσι, αν μεταβείτε σήμερα σε κάποιο από τα περίπτερα των Νομών Μεσσηνίας και Ηρακλείου, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα αγοράς χύμα τσιγάρων αντί 15 ή 20 λεπτών το ένα!

Πρόκειται για μια κίνηση στην οποία προχώρησαν οι περιπτερούχοι τόσο λόγω της μείωσης του ποσοστού κέρδους τους, από 8% σε 3,5% ανά πακέτο, όσο και εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνουν τον κόσμο που αδυνατεί πια να αγοράσει ολόκληρο πακέτο και παράλληλα δίνουν «ανάσα» στα περίπτερά τους, για τα οποία τα τσιγάρα αποτελούν το 60% του τζίρου τους.

Λέτε να δούμε το ίδιο φαινόμενο και για άλλα είδη όσο περνάει ο καιρός; Ήδη, πάντως, τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, πράγμα που αναγκάζει αρκετούς κλάδους να αναζητούν δικές τους λύσεις, ώστε να αποφευχθούν τα «λουκέτα». Και μη χειρότερα να λέτε…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.