Εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, «έκοψαν» στα δύο τον Ηλεκτρικό…

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

 

ΗΣΑΠ

Η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος για τους επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, καθώς ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες ολοκλήρωσης των έργων εκσυγχρονισμού του δικτύου του, που ήδη έχει καθυστερήσει σημαντικά. Μάλιστα, από τη Δευτέρα (25/7) μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Αττική-Μοναστηράκι, πράγμα που θα δυσκολέψει αρκετά τις μετακινήσεις.

Αυτό, πάντως, που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η παύση της λειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών γίνεται εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, με αποτέλεσμα να υποβάλλονται σε… βασανιστήρια πολίτες και τουρίστες, οι οποίοι θέλουν να μεταβούν στους προορισμούς τους, έχοντας ως αντίπαλό τους και τη θερμοκρασία που βρίσκεται σε αφόρητα επίπεδα.

Ταλαιπωρία και το Σαββατοκύριακο

Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο παρέμεινε κλειστό και το τμήμα Άνω Πατήσια - Φαληρο και ήταν αρκετοί εκείνοι που αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία και να μετακινηθούν με άλλα μέσα ή ακόμη και με τα πόδια, μην γνωρίζοντας για τις εργασίες.

Ουκ ολίγοι μάλιστα που προσπάθησαν να μεταβούν προς Ραφήνα και Πειραιά για να ταξιδέψουν στα νησιά μας, σε πολλές περιπτώσεις αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους διότι δεν προλάβαιναν να φτάσουν στα λιμάνια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.