Η «Σέχτα Επαναστατών» στοχοποιεί τους «απέναντι» για ξεκάρφωμα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Οι επίσημοι «τρομοκράτες» μας, επιχειρούν στη προκήρυξη τους να δικαιολογήσουν τη μαφιόζικη εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια μέσα από ένα καλοστημένο πέπλο μυστηρίου και στοχοποιήσεων για ξεκάρφωμα και αποπροσανατολισμό . Αθωώνοντας ουσιαστικά το αντίπαλο «στρατόπεδο» απειλώντας το και αυτό...

Για να το καταλάβουν και οι πιο κουτοί πολίτες , οι συντάκτες της προκήρυξης κατονομάζουν κιόλας τους απέναντι έτσι ώστε να τους απαλλάξουν!

Μιλάμε για «ιδεολογία» όχι αστεία να μην φανεί οτι σκοτώνουν μονόπλευρα τα συμφέροντα, απειλούν και τους άλλους...

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργολάβοι της ενημέρωσης (ΜΜΕ) είχαν σπεύσει να "δικαιολογήσουν" την μαφιόζικη δολοφονία του συναδέλφου τους κάνοντας λόγο για βεντέτα του Σωκράτη Γκιόλια με την τρομοκρατία, για να καταλήξουν στο ότι η ανωνυμία των blogs είναι επικίνδυνη και σκοτώνει.

Προσέξτε καλά το βίντεο, αν χρειαστεί δείτε το και δεύτερη φορά.

Δείτε τώρα πόσο διαφέρουν όλα αυτά απο την πραγματική είδηση όπως την παρουσίασαν τα ξένα ΜΜΕ...

Οι Τούρκοι περιέργως τηρούν την ίδια ακριβώς στάση με τα Ελληνικά ΜΜΕ μιλώντας για ένα καθαρά «τρομοκρατικό» χτύπημα, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα.

Προσέξτε τώρα πώς η «επαναστατική» προκήρυξη αποπροσανατολίζει και μάλιστα κατονομάζει προκειμένου να απαλλαχθούν ως αναφερόμενοι στόχοι των «τρομοκρατών».

Στην προκήρυξη της η Σέχτας χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς ονομαστικά αυτή τη φορά σε δημοσιογράφους και εκδότες και πέρα τον αναμενόμενων όπως για παράδειγμα ο Θ. Αναστασιάδης, οι «επαναστάτες» αναφέρονται ονομαστικά και στους Μ.Τριανταφυλλόπουλο, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρή, Δ. Κοντομηνά. (Τυχαίο;)

Και ως συνήθως οι «τρομοκράτες» στις προκηρύξεις τους φροντίζουν να θωρακίσουν καλά το σύστημα εκτοξεύοντας τις κλασσικές προειδοποιήσεις - απειλές κατά αστυνομικών και εισαγγελέων. (Τυχαίο;)

Πηγή: tiresias-press

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.