«Εργαλείο» του συστήματος η «Σέχτα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

«Εργαλείο» του συστήματος η «Σέχτα»

Την Τετάρτη (28/7), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης είπε για τη «Σέχτα» τα εξής: «Αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις αποτελούν χειραγωγία στο σύστημα και αποπροσανατολίζουν το λαό αλλά δεν θα τους περάσει. Είναι χρέος της κυβέρνησης να τους αποκαλύψει και να μάθουμε κάποια στιγμή την αλήθεια, όπως έγινε όταν αποκαλύφθηκε ότι το διαμέρισμα που κρατούταν ο Αλντο Μόρο ήταν ενοικιασμένο από τη ΣΙΑ».

Κρατάμε αυτή τη δήλωση διότι σε αυτές τις λίγες γραμμές βρίσκεται ολόκληρη η ουσία. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους Έλληνες πολίτες, λοιπόν, αυτό που βολεύει το σύστημα είναι ο αποπροσανατολισμός. Και το σύστημα δεν ενδιαφέρεται όχι για τον ένα νεκρό, αλλά ούτε για τους 100, ούτε για τους 200, ούτε και για τους 1.000!

Το σχέδιο είναι συγκεκριμένο και προκειμένου να υλοποιηθεί, κάποιες λίγες ζωές δεν λένε τίποτα σε εκείνους που εξουσιάζουν. Οπότε, δολοφονίες όπως εκείνη της Marfin, όπως εκείνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ή αυτή η τελευταία του Σωκράτη Γκιόλια, είναι δυστυχώς αναμενόμενες. Και το ίδιο αναμενόμενη θα είναι η οποιαδήποτε σταγόνα αίματος που ενδεχομένως χυθεί σε περίπτωση που δυσκολέψουν τα πράγματα για το Μνημόνιο και τα υπάρχοντα ή νέα πακέτα μέτρων που θα θελήσει να επιβάλει στο λαό η κυβέρνηση και η τρόικα τους επόμενους μήνες. Το σύστημα δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει την κατάρρευσή του και όσο γρηγορότερα αυτό κατανοηθεί, τόσο πιο κοντά στην πραγματικότητα θα βρισκόμαστε.

Ο Σεπτέμβρης, ωστόσο, είναι πολύ κοντά. Οι μαζικές και οργισμένες λαϊκές αντιδράσεις επίσης είναι αναμενόμενες για την κυβέρνηση, η οποία, όπως γράψαμε τις προάλλες, προετοιμάζει γι’ αυτό το σκοπό τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της. Από αυτή τη μάχη, όμως, θα πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας ότι μόνο η μία πλευρά θα βγει νικήτρια. Είτε εκείνη των αδίστακτων εγκληματιών που εξουσιάζουν τον τόπο και δεν δίνουν δεκάρα για την ανθρώπινη ζωή, είτε αυτή της πλειοψηφίας και του ελληνικού λαού. Απλά τα πράγματα…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.