Ο βολεμένος Θέμος Αναστασιάδης βγάζει το άχτι του κατά των απεργών

2.2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.20 (5 Ψήφοι)

themos_63905

«Μπράβο στην κυβέρνηση, που για πρώτη φορά χρησιμοποιεί όλους τους νόμους της Δημοκρατίας απέναντι στην ασυδοσία των ολίγων», γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης στη στήλη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πληκτρολογώντας στο laptop του, προφανώς από κάποια παραλία, όπου άνετος κι ωραίος κάνει τα καλοκαιρινά του μπανάκια!

Τι άλλο μας γράφει ο κ. Αναστασιάδης; Για εκβιαστές απεργούς, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς του κοινού Ποινικού Δικαίου (!), για τραμπούκους και νταβατζήδες απεργούς, που κάνουν μπάχαλο τη χώρα, για επαγγελματίες εργατοπατέρες που μας ξεφτιλίζουν, για απεργούς εγκληματίες, για απεργούς εθνικούς σαμποτέρ, και άλλα τέτοια ωραία, στο πλαίσιο πάντα της κυβερνητικής προπαγάνδας, η οποία πλασάρεται παρέα με τα DVD της εφημερίδας του. Και όλα αυτά, υπενθυμίζουμε, από κάποια παραλία, όπου απολαμβάνει τα εκατομμύρια ευρώ που τσέπωσε λόγω αυτής ακριβώς της πολιτικής που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια, η οποία ωφελεί τους πραγματικά λίγους και τα τσιράκια αυτών. Γι' αυτό, άλλωστε, την υποστηρίζει τώρα και με τόσο πάθος...

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρο του, γράφει ο κ. Αναστασιάδης: «(…) Θα ήταν αδιανόητο να δεχτούμε στην κοινωνία ότι θα υποφέρουν όλοι πλην των πιο προνομιούχων που μπορούν να «εκβιάζουν» τους άλλους, καθότι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των απεργών, που από τότε που εφαρμόζεται το μνημόνιο κάνουν τη χώρα ακόμη πιο μπάχαλο, είναι ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ: η δυνατότητα να εκβιάζουν το κοινωνικό σύνολο! Είτε πρόκειται για δήθεν λιμενεργάτες που κλείνουν τους τουρίστες στα λιμάνια, είτε για φορτηγατζήδες που βασανίζουν όλη την Ελλάδα με τις κινητοποιήσεις τους, οι απεργοί δεν θα είχαν την παραμικρή δυνατότητα επιτυχίας αν δεν ήταν σε θέση να μας εκβιάζουν. Το ξέρουν και το ξέρουμε. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούν συνειδητά, φωναχτά, ανενδοίαστα και χυδαία το μέσο του εκβιασμού, και μάλιστα κατά σύμπτωση κάθε Αύγουστο, ελάχιστα τους διαφοροποιεί από τους επαγγελματίες εκβιαστές του κοινού Ποινικού Δικαίου. Και εννοείται ότι μιλάμε για τους επαγγελματίες εργατοπατέρες που σύρουν τη χώρα από ξεφτίλα σε ξεφτίλα προκειμένου να δικαιωθούν προσωπικά - και όχι για τους απλούς θιγόμενους απεργούς κάθε κλάδου, που και να θέλουν να μην απεργήσουν, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Τους προπηλακίζουν, τους δέρνουν και τους χλευάζουν οι τραμπούκοι νταβατζήδες- “εκπρόσωποί” τους, που έφτασαν στο σημείο να δέρνουν και ταλαίπωρους οπερατέρ και ρεπόρτερ, έτσι... επειδή είναι θυμωμένοι! Μπράβο λοιπόν στην κυβέρνηση, που για πρώτη φορά χρησιμοποιεί όλους τους νόμους της Δημοκρατίας απέναντι στην ασυδοσία των ολίγων».

Και το πιο αστείο της υπόθεσης; Ο κ. Αναστασιάδης βγάζει το γελοίο συμπέρασμα, λες και ζει σε κάποια μακρινή και αποκομμένη γωνιά του κόσμου, ότι οι μόνοι που έχουν ξεσηκωθεί στην Ελλάδα είναι οι οδηγοί και οι λιμενεργάτες, λόγω «πελατειακών σχέσεων»! Ω, ναι, διαβάστε το κι αυτό: «Δεν νομίζετε ότι πάει πολύ; Δεν μπορεί να είναι απλή σύμπτωση το ότι οι μόνοι που έχουν ξεσηκωθεί με τόσο φοβερό μένος και “ιερή” οργή είναι αυτοί που έχουν προνομιακές και πελατειακές σχέσεις με το παλαιό σύστημα που καταρρέει. Λες και κανένας άλλος δεν υποφέρει στην Ελλάδα εκτός απ’ τον λιμενεργάτη που κονομάει τρία χιλιάρικα τον μήνα για τέσσερις ώρες δουλειά τη μέρα, ή τον φορτηγατζή που θεωρεί “περιουσία” του την άδεια που του έχει παραχωρήσει το Δημόσιο, δηλαδή... οι φορολογούμενοι».

Τίμια τα λεφτά των μεγαλοδημοσιογράφων μας! Εύγε…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.