Προς δίποδα...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Προς δίποδα...Όπως λέγαμε, αυτοί που δεν απομακρύνθηκαν από το μαντρί, δικαιώθηκαν κερδίζοντας θέση φρουρού της μάντρας. Πτώχευση λοιπόν εάν δεν κάνουμε αυτά τα οποία μας λένε κλπ. Όταν ηρθαν να μας μιλήσουν για τα δεινά που θα υποστούμε εάν δεν πληρώσουμε, κάποιο δίποδο κρυφάκουσε μια συζήτηση από έναν Νικολάι ο οποίος έλεγε σε κάποιους δικούς του, ότι το πρώτο βήμα έγινε με τον σύλλογο μεγάλων επενδυτών, μετά οι πονόψυχοι που μας δανείζουν (που μέσα σε αυτούς θα είναι και ο σύλλογος μας) καθοδηγώντας μας ποια πολιτική πρέπει να ακολουθήσουμε ως χώρα, για μια παρατεταμένη ύφεση, έτσι ώστε να μην μπορούμε να επιστρέψουμε τα δανεικά, (για αυτό και μας δανείζουν), τότε εν μία νυκτί, όπως καλή ώρα ο λεγόμενος ανασχηματισμός, θα μας πτωχεύσουν για μια ώρα και θα πατσίσουμε δίνοντας τα ακίνητα του δημοσίου στο 1/3 της τιμής.

Για ψάξτε να βρείτε τις θέσεις του κ. Σαμαρά για το θέμα αυτό. Έτσι θα συνεχίσουν να κονομάνε, αφού τα ψοφίμια αφήνουν μεγάλο κέρδος και στη συνέχεια αφού θα τα έχουν πάρει όλα, θα το παίζουν χορηγοί – ευεργέτες κλπ.

Στην ερώτηση των άλλων, μα καλά τα ΜΜΕ δεν πήραν χαμπάρι, ο Νικολάι απάντησε, και βεβαίως το γνωρίζουν, αλλά θα το παίξουν μετά το συμβάν, κάνοντας τους ανήξερους, ως συνήθως συμβαίνει. Αυτό μας ταρακούνησε, αλλά εμείς αποφασίσαμε (ως συνήθως) να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το μαντρί γιατί δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε και την επόμενη των εκλογών να βρίζουμε το μιμιμένο το μαντρί το οποίο στηρίξαμε. Ψυχασθένεια; Δεν νομίζω.

Υ.Γ. Όσον αφορά τις κότες, δικό τους θέμα τι θα κάνουν.

Ο δίποδος

Πηγή: Press-gr

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Σε λίγο όταν θα ψάχνουν να βρούνε το καλαμπόκι και δεν το βρίσκουν, τότε ίσως οι κότες να καταλάβουν!

asvestas
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.