Υποδοχή με... παπούτσι για τον Παπανδρέου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Υποδοχή με... παπούτσι για τον Παπανδρέου

Παρατράγουδα είχαμε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 60χρονος άνδρας πέταξε παπούτσι κατά του Γιώργου Παπανδρέου, την ώρα που ο τελευταίος αποχωρούσε από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Το παπούτσι δεν βρήκε τελικά το στόχο του και πέτυχε κάποιον άλλον που βρισκόταν στο χώρο, ενώ ο άγνωστος άνδρας ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους σωματοφύλακες του Πρωθυπουργού και ακολούθως συνελήφθη από την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που ο άνδρας πέταξε το παπούτσι φώναξε «Είσαι προδότης, δεν είσαι πατριώτης», ενώ λίγο πριν προχωρήσει στην πράξη αυτή φώναξε «Ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο». Κατά τη σύλληψή του από την αστυνομία, ο αγανακτισμένος πολίτης είπε «είναι χούντα, μας παίρνουν τα σπίτια».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κόσμος είναι οργισμένος και όσο περνάει ο καιρός οργίζεται ακόμη περισσότερο. Αν η κυβέρνηση συνεχίσει βάσει της πορείας που έχει χαράξει, εφαρμόζοντας την συγκεκριμένη πολιτική, πολύ σύντομα τα... παπούτσια θα πολλαπλασιαστούν, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνουν και πέτρες.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όχι μόνο ένα παπούτσι, είναι πολύ λίγο, όλοι έπρεπε νάχουμε από ένα γιαούρτι... ανά χείρας!

asvestas
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

KALA TON EKANE TON PALIO MASONO!!!!!!! AYTOS O ANTHRWPOS THA EIXE POLY PONO MESA TOY!!!!!!! KAI KALA EKANE KAI FWNAKSE XOUNTA KAI PRODOTES!!!!!GIATI AYTO ZOUME MIA PRODOSIA KAI MIA XOUNTA POU MAS THN EPIVALOYN OI EVRAIOI

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μα να μην τον πετύχει... κρίμα...

Pictures
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.