Λεφτά υπάρχουν για ταξιδάκια, κ. Παπανδρέου;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Δυσαρέσκεια των ομογενών για το νέο ταξιδάκι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των ομογενών για την τρίτη επίσκεψη σε επτά μόλις μήνες (!) του Γιώργου Παπανδρέου στην Αμερική, που ούτε λίγο-ούτε πολύ θα κοστίσει στους Έλληνες πολίτες γύρω στα 600-700.000 δολάρια.

Ναι, καλά διαβάσατε, σε εποχές οικονομικής κρίσης, ο Πρωθυπουργός βάζει το χέρι στις τσέπες μας για να κάνει το... γύρο του κόσμου, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βιώνουν άγριες περικοπές μισθών και συντάξεων. Δεν ξέρουμε πόσοι το έχετε παρατηρήσει, αλλά όλο αυτό το διάστημα ο ΓΑΠ περισσότερο τριγυρνάει σε διάφορες χώρες της υφηλίου, στο πλαίσιο συνήθως επαφών με διάφορους επιχειρηματίες (λες και δεν μπορεί να στείλει αντιπροσώπους του), παρά βρίσκεται στην Ελλάδα για να λύσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Εκτός από τον Πρωθυπουργό, στις ΗΠΑ θα βρεθούν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης, αλλά και 20-25 ακόμη άτομα. Το πιο εξωφρενικό; Όλοι αυτοί θα μείνουν στο ξενοδοχείο «Le Parker Méridien New York» (119 West 56th Street, Manhattan), του οποίου οι τιμές κυμαίνονται από 725.28 μέχρι 1,356.40 δολάρια τη βραδιά! Πασάδες οι κύριοι, με λίγα λόγια. Και μετά μας λένε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Μάλλον η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τελικά, αλλά μόνο για την πάρτη τους...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Οι ομογενείς το κατάλαβαν, οι ιθαγενείς θα το καταλάβουν άραγε; Ίδωμεν...

asvestas
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.