Τώρα θυμήθηκες την αλήθεια, Ντόρα;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ντόρα Μπακογιάννη

Φορώντας τη μάσκα της τίμιας και ειλικρινής πολιτικού, που νοιάζεται -δήθεν- για το λαό, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πάρει σβάρνα κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, προσπαθώντας να διορθώσει το προφίλ της εν όψει της ίδρυσης του νέου πολιτικού κόμματος που έχει στα σκαριά.

Αυτή τη φορά, την είδαμε στο κεντρικό δελτίο του ALTER, όπου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, και μας έκανε εντύπωση ότι έλεγε συνεχώς για το πόσο κοροϊδεύουν ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου τους πολίτες. Ειδικά, μάλιστα, για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις υποσχέσεις του περί μηδενισμού του ελλείμματος έως το 2011, έριξε αρκετά καρφιά, τονίζοντας ότι «η αντιπολίτευση πρέπει να κάνει τη δουλειά της και η Ελλάδα έχει ανάγκη από αλήθειες και υπευθυνότητα».

Η κ. Μπακογιάννη θυμήθηκε βέβαια την αλήθεια και την υπευθυνότητα αφού πρώτα εκδιώχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και όχι όταν ήταν ακόμη στις τάξεις της, καθώς τότε μας δούλευε κι εκείνη ψιλό γαζί. Λέτε να άλλαξε; Προφανώς και όχι. Συνεχίζει να κοροϊδεύει, επικαλούμενη το συμφέρον του λαού, και έχοντας ως στόχο της φυσικά να συνεχίσει να εξυπηρετεί το κεφάλαιο όπως μπορεί. Θα προσπαθήσει, λοιπόν, να υφαρπάξει τις ψήφους μας και να αποτελέσει άλλο ένα χρήσιμο γρανάζι που θα ενεργεί υπέρ των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Το έχουμε δει το έργο αρκετές φορές πια και έχουμε βαρεθεί...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κοίτα ποιά μιλάει για "αλήθεια" και "υπεθυνότητα"...
Αυτή που βεβαίωνε κάποτε τους Αθηναίους ότι θα εξαντλήσει τη θητεία της ως δήμαρχος της Αθήνας, για να "την κάνει" μέσα σε ένα χρόνο!!!

Στέλιος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.