Ολοταχώς για πρόωρες εκλογές αν καταποντιστεί το ΠΑΣΟΚ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές αν καταποντιστεί το ΠΑΣΟΚ

Οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τις εξελίξεις στη χώρα μας, πράγμα που αναγνωρίζουν άπαντες. Τα σενάρια που διαρρέονται στον Τύπο (κάποια εκ των οποίων είναι και εκβιαστικά για τον λαό) είναι αρκετά, ωστόσο στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο πως δύο είναι τα πιο ορατά ενδεχόμενα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση βγουν «αλώβητοι» από την εκλογική μάχη, τότε τα νέα μέτρα και οι νέες θυσίες για τους Έλληνες πολίτες θα είναι θέμα χρόνου. Αντιθέτως, αν οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ καταποντιστούν, με τους πολίτες να δίνουν σαφές μήνυμα ότι είναι εναντίον του Μνημονίου και της πολιτικής που ακολουθείται τους τελευταίους μήνες, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για πρόωρες εκλογές την Άνοιξη του 2011.

Παρά τα όσα λέγονται δημοσίως, είναι γεγονός ότι στο κυβερνών κόμμα η ανησυχία για την κοινωνική οργή είναι έκδηλη, πράγμα που επιτρέπει στην ελπίδα μιας ήττας με μικρή διαφορά, η οποία την επόμενη μέρα θα μπορεί  να δικαιολογηθεί και δεν θα κρίνει επιβεβλημένη την προσφυγή στις κάλπες. Με βάση, ωστόσο, την εναντίωση  της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών στο Μνημόνιο και απ' τη στιγμή που αυτές οι εκλογές έχουν αναχθεί σε δημοψήφισμα υπέρ και κατά του Μνημονίου, στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια συντριβή του ΠΑΣΟΚ, που θα δρομολογήσει αλλαγή πορείας για τη χώρα, φαντάζει αρκετά πιθανή...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Να πάνε στα τσακίδια, όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο...
Έτσι κι αλλιώς πιο ξενόδουλη, προδοτική και ανάλγητη κυβέρνηση δεν έχει ξαναπεράσει από την Ελλάδα!
Το μόνο δικαίωμα που μας έχουν αφήσει και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε είναι, να τους ρίξουμε :
...ΜΑΥΡΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ....

anonimos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.