Γ. Παπανδρέου: Δίνει λεφτά για να τα πάρει πίσω μαζεμένα...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Παπανδρέου

Όλοι θυμόμαστε το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν», με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπάτησε τους Έλληνες πολίτες προεκλογικά και το ΠΑΣΟΚ πήρε τελικά τις εκλογές του 2009.

Στο ίδιο μήκος κύματος -εντελώς... τυχαία και πάλι λίγο πριν από εκλογές!- ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε σε ομιλία του στο Περιστέρι οικονομική ενίσχυση σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους, ως «δόλωμα» φυσικά για να υφαρπάξει εκ νέου ψήφους. Προφανώς, πρέπει να πιστεύει ότι έχει να κάνει με αφελείς ιθαγενείς και ότι, κάνοντας χρήση των ίδιων τακτικών, θα του περάσει και αυτή τη φορά.

Είναι σαφές ότι τα χρήματα που «δεν υπάρχουν», αλλά τελικά... βρέθηκαν λόγω εκλογών, σκοπεύει να τα ξαναπάρει πίσω (και με το παραπάνω) τους αμέσως επόμενους μήνες, επιβάλλοντας νέους φόρους, κάνοντας νέες περικοπές σε 13ο και 14ο μισθό και αυξάνοντας ξανά τον ΦΠΑ, παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις του. Στο χέρι, λοιπόν, των Ελλήνων πολιτών είναι να του δώσουν αυτή τη φορά την απάντηση που του πρέπει, «μαυρίζοντας» τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ την ώρα της κάλπης, ώστε να πάψει να υποτιμά τη νοημοσύνη μας...

Σχόλια (4)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αυτός εδώ θα μείνει στην ιστορία σαν τον πιο ψεύτη ηγέτη που πέρασε απο την Ελλάδα σε ολόκληρη την ιστορία της. ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ..... Αλλά αυτός φταίει ή ΠΡΟΒΑΤΑ που τον έκαναν πρωθυπουργό;

HD
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΜΑΥΡΟ...ΜΑΥΡΟ...ΜΑΥΡΟ, ΣΤΟΥς ΠΑΣΌΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ....
Ίσως έτσι να καταλάβουν, τι θα πει βερύκοκο!!!

katergo
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν τη γλυτώνουν σε αυτές τις εκλογές.Θα φάνε τέτοιο μαύρο που θα έχουν και για απόθεμα.Μεχρι και στο mega το καταλαβαν και αρχισαν να το λένε.

Να δούμε μετά τι μαλακιες θα λενε για να διακαιολογησουν τα αδικαιολογητα.

Alexander The Great
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Παιδιά μαύρο στούς απαιδευτους έχουν δημηουργήσει στρατιές δημοσίων τεμπέληδων καί έχουν σκοπό νά φτιάξουν κι'άλλους ώς πότε θά δουλεύουν πέντε καί θά τρώνε εικοσιπέντε.Μαυρίστε τους,έδωσαν τό όνομα ενός σπουδαίου αρχιτέκτονα τής αρχαιότητος στό έκτρομα συνένωσης τών δήμων γιά νά μάς δελεάσουν.Ε!!!καί τί μάς χρειάζονται οί δήμοι καί οί κοινότητες άς κάνουν όλη τήν ΕΛΛΑΔΑ ένα δήμο γιά νά στραγγαλίσουν καί τίς όποιες ελευθερείες μάς έχουν απομείνει,γιατί στήν ουσία τήν ελευθερεία μας δέν μπορούν νά ανεχθούν.

autolykos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.