Γιώργος Καρατζαφέρης: Το αγαπημένο παιδί των «αντικειμενικών» ΜΜΕ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Γιώργος Καρατζαφέρης

Αυτό που γίνεται με τον Γιώργο Καρατζαφέρη τους τελευταίους μήνες, αλλά κυρίως τώρα προεκλογικά, δεν έχει προηγούμενο. Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει εξελιχθεί σε νέο... τηλεμαϊντανό, αφού σχεδόν καθημερινά βρίσκεται σε διαφορετικό τηλεοπτικό σταθμό και προπαγανδίζει εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως βέβαια συμβαίνει και με άλλα στελέχη του κόμματός του, τα οποία βλέπουμε συχνά στο «γυαλί».

Είναι φανερό και δεν χρειάζεται νομίζουμε να το σχολιάσουμε περαιτέρω ότι τα κανάλια έχουν πάρει ρητή εντολή να παίζουν Καρατζαφέρη, καθώς είναι σαφές ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει στον Γιώργο Παπανδρέου είναι πολύτιμες, στην φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει για να εξοντώσει εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, κατά λάθος ο ίδιος ο Καρατζαφέρης πριν μερικές ημέρες στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, μέχρι και για... κρασάκια στο σπίτι του Πάγκαλου πηγαίνει και τα λένε μαζί τα δυο τους όμορφα κι ωραία! Δεν είδαμε βέβαια να το σχολιάσει κανείς, αλλά έχει καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει, δεν είναι αναγκαίο.

Την ίδια στιγμή, έχει φάει το... μαύρο σκοτάδι άλλα κόμματα, όπως π.χ. της αριστεράς, αφού βλέπουμε εκπροσώπους τους πολύ σπάνια στα κανάλια. Βλέπετε, η Παπαρήγα και ο Τσίπρας δεν ψήφισαν το Μνημόνιο, οπότε δεν βολεύουν και, εκτός αυτού, προβολή επί ίσοις όροις για όλους δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Η τηλεοπτική δικτατορία σε όλο της το μεγαλείο.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Το ζήτημα είναι τι περνάει στις μεγάλες μάζες του λαού, που η εξουσία θέλει να διαμορφώνει κατά το δοκούν τη συνείδησή τους και όχι κάποιοι λίγοι οι οποίοι γνωρίζουν και μπορούν να δουν πίσω από τα μεγάλα λόγια τα ψέματα, που καθημερινά μας αραδιάζουν. Απόδειξη μεγάλη είναι, ότι τα Μ.Μ.Ε. και πρωτίστως η τηλεόραση, που ελέγχονται εν πολλοίς από το σύστημα εξουσίας, προβάλλουν μετά μανίας τον Καρατζαφέρη και το κόμμα του, ενώ παράλληλα αποκλείουν εκπροσώπους άλλων κομμάτων, που έχουν να πουν κάτι σημαντικό και ουσιαστικό. Έτσι όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι, οι οποίοι σε άλλες εποχές θα ντρέπονταν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο να είναι τιμητές και εν ολίγοις να μας λένε, πως ψηφίζοντας το μνημόνιο έσωσαν την Ελλάδα, λες και αυτοί είναι οι γνωρίζοντες το καλύτερο που έπρεπε να γίνει για τη χώρα, οι μοναδικοί μύστες της αλήθειας!

zofos X
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν μπορώ να καταλάβω, πως τέτοιοι ψεύτες, καταφέρνουν να κοροϊδεύουν τόσο κόσμο κατά συρροή...

anonimos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.