Η αποχή έσωσε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Η αποχή έσωσε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

Πανηγυρίζουν σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, καθώς η μεγάλη αποχή κράτησε τα ποσοστά τους σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά που θα κατέγραφαν σε περίπτωση που σύσσωμοι οι Έλληνες πολίτες συμμετείχαν στις εκλογές.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα αποτελέσματα, το κυβερνών κόμμα συγκέντρωσε 34.6%, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση έφτασε στο 32.6%, με την αποχή να βρίσκεται στο 41%. Το γεγονός ότι ένα τόσο μεγάλο ποσοστό του λαού αποφάσισε να μην ψηφίσει δεν πρόκειται φυσικά για αδιαφορία ή εξαιτίας του... καλού καιρού όπως έλεγαν στα κανάλια, αλλά αποτελεί συνειδητή επιλογή για τους περισσότερους, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την πολιτική που έχει ακολουθήσει ως τώρα ο δικομματισμός, με συνέπεια να οδηγηθεί η χώρα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο αυτό, σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν όλοι όσοι απείχαν αποφάσιζαν τελικά να πάνε στις κάλπες κανονικά, στέλνοντας στην πλειοψηφία τους ψήφο διαμαρτυρίας. Τότε, λοιπόν, θα είχαμε ένα ανεπανάληπτο στραπάτσο για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που δεν πρόκειται να συγκέντρωναν πάνω από... 20-25%! Επειδή, λοιπόν, αυτό αποφεύχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθούν -δικαιολογημένα- να διατηρούν ακόμη το χαμόγελό τους. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Προς το παρόν, γιατί τα μέτρα που εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένοι να πάρουν το επόμενο διάστημα, θα εξαγριώσουν και τους πιο φανατικούς!
Ήδη τα επιτελεία τους έχουν αρχίσει να συσκέπτονται, για το τι πρέπει να γίνει, ώστε να εκτονωθεί η δικαιολογημένη οργή του κόσμου.
Φυσικά ο κόσμος είναι πολύ επιφυλακτικός και αν μη τι άλλο είναι πολύ δύσκολο να τον κοροϊδέψουν. Αυτό φαίνεται και από το στραπάτσο του Καρατζαφέρη. Ένα ανάχωμα έπεσε, το επόμενο είναι της Ντόρας και το ξέρουν...

zofos X
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.