«Οι Έλληνες ενέκριναν το ΔΝΤ», δήλωσε ο Στρος-Καν για το εκλογικό αποτέλεσμα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ντομινίκ Στρος-Καν

Την άποψη ότι με την ψήφο τους οι Έλληνες ενέκριναν το πρόγραμμα της κυβέρνησης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εξέφρασε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό δίκτυο «France Inter». Μάλιστα, όπως είπε ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, δεν έχει συμβεί ουδέποτε στο παρελθόν να... επιβραβεύσει κάποιος λαός κυβέρνηση που έλαβε τόσο σκληρά μέτρα!

«Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουν συγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της ισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων, των πλέον ευάλωτων. Όταν τα έλεγα αυτά, μου έλεγαν ''ναι'',  αλλά το ΔΝΤ είναι φιλελεύθερο... Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές (στην Ελλάδα) και ότι η αριστερά στην εξουσία νίκησε», επισήμανε αρχικά ο Στρος-Καν και συνέχισε:

«Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι ότι νίκησε η αριστερά, αλλά ότι η κυβέρνηση, με το πρόγραμμα του ΔΝΤ, έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει την κυβέρνηση. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν. Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα που οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο Στρος Καν πιστεύει ότι στην Ελλάδα κυβερνάει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!! χαχαχαχα! Από πότε είναι Αριστερά το ΠΑΣΟΚ; Παραπληροφόρηση και στο ΔΝΤ!!

Tom
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.