Έρχεται θύελλα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Έρχεται θύελλα

Για πρώτη φορά σήμερα, η κατάσταση σοβαρεύει επικίνδυνα και οι αντίπαλες πλευρές άρχισαν να δείχνουν τα δόντια τους. Παρά την άτυπη συναίνεση την οποία εξασφάλισε η κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση και την διαφαινόμενη συμπόρευση μέχρι και συγκυβέρνησης για την επίτευξη των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης και της επερχόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης, που ο Παπανδρέου ευαγγελίζεται, η αντίδραση δείχνει να είναι παλλαϊκή.

Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται, όχι τόσο από τα επεισόδια μεταξύ των αναρχικών και της αστυνομίας, αλλά από τις αντιδράσεις του κόσμου, που έδειξε να μην ακολουθεί τις κομματικές παραινέσεις και να αυτονομείται. Αυτό δείχνει καθαρά τη δίκαιη οργή του συνόλου των διαδηλωτών, μα και όλων των πολιτών, που δεν έχουν ούτε μια καλή κουβέντα να πουν για αυτή την κυβέρνηση, αφού θίγονται όλοι βάναυσα και μάλιστα περισσότερο αυτοί με το χαμηλό βαλάντιο, που και πριν τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Από όλους ακούς ανοιχτά και απροκάλυπτα, ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλο τα ψέματα της κυβέρνησης. Και βέβαια η αντίδραση των απλών πολιτών, που στη θέα και μόνο του στελέχους της κυβέρνησης Καραμανλή, του Χατζηδάκη, το έκαναν τόπι στο ξύλο.

Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι αντιδράσεις των εφεδρειών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που είναι οι συνδικαλιστές του. Ήδη καταγράφονται τριγμοί στα σωθικά του, από τις αντεργατικές και αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης και φαίνεται να είναι θέμα χρόνου η ανοιχτή ρήξη!

Το ερχόμενο διάστημα, παρά το χειμώνα, φαίνεται ότι θα είναι πολύ θερμό στο πολιτικό προσκήνιο. Πρέπει να ανατραπούν όλα αυτά, που δρομολόγησαν οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μόνο έτσι όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε. Άλλωστε το λέει και το σύνθημα: Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια στην Αθήνα: 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.