Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Ντρέπομαι γι' αυτή την κυβέρνηση...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

 

Δεν κρύφτηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στη συναυλία αλληλεγγύης των κατοίκων της Κερατέας και είπε τα πράγματα με το όνομά τους για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες αυτή την εποχή.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κυβέρνηση και τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλει, ενώ έδωσε κουράγιο τους κατοίκους της Κερατέας να συνεχίσουν των αγώνα τους κατά του ΧΥΤΑ που θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα να δημιουργηθεί ετσιθελικά στην περιοχή.

«Ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση η οποία είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία της Γερμανίας και της Αμερικής. Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση η οποία είναι εισπράκτορας των τραπεζών. Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση που είναι τσιράκι των εργολάβων.

Δεν θα περάσει έτσι. Είναι αίτημα όλων των Ελλήνων να κερδίσουν τουλάχιστον την αξιοπρέπειά τους. Κερατέα μην το βάζεις κάτω», είπε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

η σπίθα που άναψε εδώ θα γίνει φλόγα!!!!!!!!!!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης όλοι βρίσκονταν στην Κερατέα, λίγα μόλις μέτρα από τις κλούβες, για τη μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας, παρουσία δεκάδων καλλιτεχνών και χιλιάδων κόσμου. Εκεί, ο δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού διαπίστωσε «πως εκτός από τις ανεμώνες, τις ελιές και τα αμπέλια, έχει ανθίσει εδώ ακόμα ένα "λουλούδι", τα ΜΑΤ, που έχουν εισβάλει βίαια, καταπατώντας όχι μόνο την ιστορία, αλλά και την αξιοπρέπειά μας». Επανέλαβε πως «θα είμαστε εδώ και μέχρι το Πάσχα», ενώ κλείνοντας είπε, «δεν θέλουμε απλά να μην έρθουν τα σκουπίδια, αλλά να μη μας αντιμετωπίζουν και σαν σκουπίδια». Ο απερχόμενος δήμαρχος Λαυρίου, Δημήτρης Λουκάς, μίλησε για το «περιβαλλοντικό έγκλημα» που συντελείται και για το «στόχο ζωής ώστε να μη γίνει ο ΧΥΤΑ». Με τη σειρά του, ο νέος δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής δήλωσε πως «η σπίθα που άναψε εδώ θα γίνει φλόγα. Είμαστε ενωμένοι όλοι μια γροθιά. Αυτό είναι που φοβούνται. Ο ψευτοτσαμπουκάς αυτής της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσει».

Antieksousiastis
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αυτά συμβαίνουν εν πολλοίς τα τελευταία χρόνια, γιατί δεν υπάρχουν κυβερνήσεις, που να νοιάζονται για τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων, αλλά για τους πελάτες και τους εργολάβους!
Κυβερνήσεις ξενόφερτες, που επιβάλλουν μέτρα, χωρίς να λαβαίνουν υπ' όψη τις ιδιομορφίες, την κουλτούρα, τις ανάγκες των κατοίκων...
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ...

zofos X
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

As a German I am very ashamed and angry too :
about our government, about our mass medias and about those people who don´t understand, that we all -Greek and German people- are sitting in the same boat !
All of us are victims of globalisation and privatisation, cheated by those who can´t get enough money - taking it from the working people, the retired and also from our next generations.
With all my compassion and solidarity to Greece, especially to the people of Keratea in these days,
Vera Mundus from Germany

Vera Mundus
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.