Πληρώνουμε ακόμα τη Γιάννα για τους Ολυμπιακούς του 2004!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι δέχονται απανωτά χτυπήματα από κυβέρνηση και τρόικα, με αλλεπάλληλες περικοπές, απολύσεις και εξοντωτικές φοροαυξήσεις, ενώ την ίδια στιγμή η δημόσια περιουσία μοιράζεται απλόχερα στους έχοντες και κατέχοντες.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι άλλο ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», είναι διορισμένη στο υπουργείο Εξωτερικών από το 1998 ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και λαμβάνει μέχρι σήμερα μισθό 55.000 ευρώ ετησίως!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 13 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στη θέση αυτή η κ. Αγγελοπούλου, αν και οι υποχρεώσεις της έχουν ολοκληρωθεί με τη λήξη των Αγώνων.

«Είχα αρνηθεί να αμείβομαι, τα δίνω όλα για φιλανθρωπίες», δηλώνει η ίδια η σύζυγος του Θόδωρου Αγγελόπουλου για το θέμα, αλλά αμφιβάλουμε αν υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να την πιστεύει.

Δυστυχώς, τα σκάνδαλα έχουν μπει σε ημερήσια διάταξη και δεν έχουν τελειωμό. Όλα αυτά, σε μέρες ιδιαιτέρως δύσκολες για τον Έλληνα πολίτη, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει να αγοράσει ούτε τα βασικά για τις καθημερινές του ανάγκες.

Και αναρωτιόμαστε: Γιατί οι διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί  παραπονιούνται όταν αντιμετωπίζονται με ύβρεις και χειροδικίες από τον κόσμο; Μήπως ο κ. Χατζηδάκης δεν γνώριζε; Μήπως η σημερινή κυβέρνηση δεν γνωρίζει; Πρόκειται για ρητορικά ερωτήματα, αφού άπαντες έχουν άριστη γνώση για το τι συμβαίνει, αλλά συνεχίζουν να μοιράζουν τον πλούτο με νόμιμο τρόπο σε λίγους και εκλεκτούς, για τους οποίους τελικά... λεφτά εξακολουθούν να υπάρχουν!

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Εννοειται ότι υπαρχουν λεφτά.Μας δουλεύουν ψιλό γαζι οι πολιτικαντιδες,όλοι μαζι τα τρώνε και μεις πεινάμε.

mxatzis
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.