Νέα πρόκληση Πάγκαλου: Χαρακτήρισε... κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Θεόδωρος Πάγκαλος

Η προσπάθεια απαξίωσης και ενοχοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων συνεχίζεται, με τον Θεόδωρο Πάγκαλο να έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τα εσκαμμένα, αποκαλώντας τους εργαζομένους του δημοσίου «κοπρίτες»!

«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί. Έχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος, χωρίς να μας ενημερώσει βέβαια για το πόσους από αυτούς τους... κοπρίτες, όπως τους αποκάλεσε, έχουν διορίσει όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις που άνηκε και ανήκει σήμερα.

Και βέβαια, ποιός μιλάει για το τους δημοσίους υπαλλήλους; Ένας άνθρωπος που έχει αναγάγει το λειτούργημα του Βουλευτή σε δημοσιοϋπαλληλίκι, ευρισκόμενος στο κοινοβούλιο από το 1981.

Δυστυχώς, τόσο οι ενέργειες, όσο και η συμπεριφορά αυτής της μόνο κατ' όνομα σοσιαλιστικής κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό, κάνουν τη χούντα του Παπαδόπουλου να μοιάζει με... Δημοκρατία! Να τους χαιρόμαστε...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Για την κόρη του που διόρισε στο δημόσιο γιατί δεν λέει; Και αυτή στους κοπρίτες του δημοσίου συγκαταλέγεται; Ζώα Έλληνες ποιους πηγαίνετε και ψηφίζετε.........

Filippos
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.