Ο ΓΑΠ και η παρέα του μετατρέπουν την Ελλάδα σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ μετατρέπει την Ελλάδα σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής

Είσαι νέα, άνεργη και δεν τα βγάζεις πέρα εξαιτίας της κρίσης; Μην ανησυχείς, γιατί τώρα η κυβέρνηση σου λύνει όλα τα προβλήματα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εργαστείς στο όμορφο περιβάλλον οίκου ανοχής της επιλογής σου!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει το σχετικό τηλεοπτικό σποτ, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να αποποινικοποιήσει την παράνομη πορνεία και τους παράνομους οίκους ανοχής, κάνοντας το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στις εκδιδόμενες γυναίκες και στα κυκλώματα σωματεμπόρων.

Πιο συγκεκριμένα, με το νόμο 3904 του 2010, που τιτλοφορείται «εξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις», αποποινικοποιήθηκε η παράνομη πορνεία και μετετράπη σε απλή πταισματική παράβαση.

Με την παράγραφο επτά του άρθρου 31, ο εν λόγω νόμος ακυρώνει τον παλαιότερο νόμο 2734/1999, που προέβλεπε τη σύλληψη των παράνομα εκδιδόμενων γυναικών και των ιδιοκτητών μη αδειοδοτημένων οίκων ανοχής και την επιβολή ποινής φυλάκισης μέχρι δυο έτη.

Αντί φυλάκισης των παράνομα εκδιδομένων γυναικών, λοιπόν, στο εξής θα προβλέπεται η επιβολή προστίμου ενός ποσού το πολύ μέχρι 3.000 ευρώ!

Θέσεις εργασίας δεν ζητούσατε; Η κυβέρνηση το φρόντισε κι αυτό, προσφέροντας όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί η χώρα σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής... Αυτό θα πει, κύριοι, άνοιγμα επαγγελμάτων!

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η νωχέλεια κι' ο ωχαδερφισμός μας, βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Τώρα δειλά-δειλά, καταλαβαίνουμε που οδηγούν οι κορώνες των ανίκανων πολιτικάντηδων. Στο τέλος θα καταντήσουμε το κράτος πρότυπο, που η βαριά του βιομηχανία θα είναι η πορνεία!
Φτιάχνουν την Κούβα του Μπατίστα; Έλεος...

Μαριάννα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.