Τα καλύτερα της μπλογκόσφαιρας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Τα καλύτερα της μπλογκόσφαιρας

Δεξιά κι Αριστερά...

Η Ελληνική πολιτική συγκυρία σήμερα, μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε εκ του μηδενός κάποιες χρόνια παγιωμένες πολιτικές έννοιες οι οποίες ταλανίζουν την κοινωνία μας, ως φαντάσματα του παρελθόντος… Η Δεξιά και η Αριστερά καθώς και όλες οι λοιπές πολιτικές αποχρώσεις των σχηματισμών αυτών, σήμερα  έχουν καταστεί μέσα από την εξέλιξη των πραγμάτων έννοιες ανεδαφικές και ουσιαστικά αδιέξοδες, με δεδομένη την απώλεια στήριξης τους από τα σημερινά παγκόσμια οικονομικά μοντέλα, τα οποία δεν αφήνουν καθόλου περιθώρια για αυταπάτες. Η στρατηγική των κομμάτων, εδώ και πάρα από πολύ καιρό, έχει πάψει να στηρίζεται σε ιδέες –παρ’ όλο ότι εξακολουθούν να  τις χρησιμοποιούν στην ρητορική τους ως δικαιολογία της...ύπαρξης τους-, ενώ στην πραγματικότητα αυτά έχουν μετατραπεί σε προσωποπαγή διαχειριστικά ιδρύματα πολιτικών αρχηγών, ακολουθούμενα από υπάκουους χειροκροτητές, οι οποίοι διαγράφονται ευθύς αμέσως διαφωνήσουν με την γραμμή του κόμματος.  Η τακτική αυτή έχει μετατρέψει την κοινοβουλευτική δημοκρατία σε πολυκομματική ολιγαρχία, αφού έχει ουσιαστικά εκμηδενίσει την ελεύθερη φωνή των βουλευτών, περιορίζοντας την από 300 σε 5, όσοι τυχαίνει να είναι σήμερα και οι αρχηγοί των κομμάτων της Βουλής. (Διαβάστε περισσότερα στο Citypress-gr.blogspot.com)

Το Ζεϊμπέκικο του Ζαλόγγου

Στο χορό το έριξε ο Γιωργάκης. Ακριβώς όπως και οι πολίτες αυτής της χώρας. Με την διαφορά ότι ο Γιωργάκης χόρευε ένα ζεϊμπέκικο και οι πολίτες τον χορό του Ζαλόγγου. Και ο Παπακωνσταντίνου θα συνεχίσει την διασκέδαση χορεύοντας μας στο ταψί. Φέτος, ήθελες να ευχηθείς «Καλή χρονιά» και το έλεγες μέσα από τα δόντια σου μη και τυχών σου έρθει καμιά μπουνιά. Τους κοπρίτες τους διόρισε ο Πάγκαλος για να τον ψηφίζουν. Είναι η δεύτερη ομολογία του αντιπροέδρου για τις πρακτικές που χρησιμοποίησε. Μας είχε πει ότι είχε φάει από τον κρατικό κορβανά (το ότι είχε και παρέα στο φαγητό δεν τον απαλλάσσει) και τώρα μας λέει ότι εξελέγην αφού πρώτα δωροδόκησε τους ψηφοφόρους. Την αλήθεια λέει. Ωμά, αλλά την αλήθεια. Αυτό είναι το πολιτικό μας επίπεδο. Και η ευθύνη όπως θα έλεγε και ο ευτραφής Θόδωρος είναι κοινή. Και των πολιτικών και των πολιτών. (Διαβάστε περισσότερα στο mikrosfokion.blogspot.com)

Κύριε Πάγκαλε, με ποιό ΦΕΚ είπαμε πως διορίσατε την κόρη σας;

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Πα.Σο.Κ. κος  Πάγκαλος διόρισε την κόρη του στο δημόσιο, με βάση νόμο που επιτρέπει στους βουλευτές να βολεύουν στον κρατικό μηχανισμό όποιον έχουν στο γραφείο για 2 χρόνια (συγγενείς, φίλους, γλείφτες κλπ.). Τώρα κραυγάζει στα κανάλια πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες , είναι αλητήριοι , πολλοί (κατά τον κο. Πάγκαλο και τους κ.κ Καμπουράκη και Οικονομέα είναι διπλάσιοι σχεδόν από όσους έβγαλε η απογραφή), αντιπαραγωγικοί και εσχάτως...και κοπρίτες!!!! Παίρνει άραγε παράδειγμα από την κόρη του και  τις 3 κυρίες που βόλεψε, αφού μόχθησαν για μια διετία στο γραφείο του; (Διαβάστε περισσότερα στο anti-antiprosopeusi.blogspot.com)

Πού το πάει ο Γιώργος το 2011…

Ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μετατρέψει σε κρίση δανεισμού την σοβαρή δημοσιονομική κρίση που έπληττε την χώρα, εγκλωβίζοντας παράλληλα πολιτεία και κοινωνία σε ένα ελεεινό «προσωρινό μηχανισμό», ο οποίος ήταν σαφές ότι θα κατέληγε σε κοινωνική και οικονομική απορύθμιση, ύφεση, ανεργία και διόγκωση του δημόσιου χρέους. Σήμερα με απόλυτη «ειλικρίνεια» – σπάνια για κυβερνητικό εκπρόσωπο – ο κ. Γιώργος Πεταλωτής, που πήγε στην Τουρκία για σκι, δήλωσε: «Ως χώρα βιώνουμε μια βαθιά κρίση, προχωράμε στο να την ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει αφορμή το να κάνουμε με τους γείτονές μας καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες». Δεν θα έπρεπε να απορεί κανείς πώς η ελληνική κρίση θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για την σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αν γνώριζε ότι εδώ και αρκετό διάστημα μεταξύ Ουάσιγκτον, Νέας Υόρκης και Λονδίνου έχει ωριμάσει η ιδέα μιας Βαλκανικής Συνομοσπονδίας (Τουρκία, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Αλβανία + Κόσοβο). Το σχέδιο αυτό κυκλοφορεί ευρύτερα στην βόρειο και δυτική Ευρώπη, το γνωρίζουν ασφαλώς οι Ρώσοι, οι Βρυξέλλες και μάλλον όλοι οι άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενοι. (Διαβάστε περισσότερα στο press-gr.blogspot.com)

Ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!

Τελικά τη χαρά νομίζω ότι τώρα πια θα μάθουμε να την αναζητάμε στα μικρά και απλά πράγματα, στην ουσία της ζωής που βρίσκεται στις ζεστές φιλικές παρεούλες, στη μάζωξη των συγγενών, γύρω από το γιορτινό τραπέζι, θα αναζητήσουμε το νόημα τούτου του εφήμερου ταξιδιού μας, σ' αυτό που λέγεται αγάπη των ανθρώπων και αλληλεγγύη...Τέρμα τα ψεύτικα και λαμπερά τραπεζώματα, τα χλιδάτα ρεβεγιόν και η υποκρισία της ψευτοδιασκέδασης σε χώρους τενεκεδένιους, όπου στοιβάζονται οι άνθρωποι σαν τα πρόβατα στο μαντρί.  Καιρός για ουσία! Γιατί η δυστυχία παραμονεύει στην πόρτα όλων μας, όσο κι αν ελπίζουμε ότι θα την προσπεράσει και θα πάει στου διπλανού την πόρτα... (Διαβάστε περισσότερα στο marianaonice.blogspot.com)

10-1 τρόποι για να φιμώσετε ένα blog

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι αναρίθμητες επιθέσεις στο διαδίκτυο εναντίον ιστολογίων σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια φίμωσής τους κατά παράβαση κάθε δικαιώματος έκφρασης και επικοινωνίας αλλά και κάθε συνταγματικής αρχής που προστατεύει το απόρρητο των επικοινωνιών και των ανταποκρίσεων. Την ώρα που τα θεμέλια της δημοκρατίας μας τρίζουν και η πολιτική εξουσία παραμένει αλώβητη στο απυρόβλητο πρωταγωνιστώντας... στο δημόσιο διασυρμό των Ελλήνων, την ώρα που με πρόσχημα το ασύλληπτο δημόσιο χρέος εκτυλίσσεται μια πρωτοφανής επίθεση στις κατακτήσεις του ελληνικού λαού ενώ το φάσμα της χρεωκοπίας πλανάται πάνω από τη χώρα, τη στιγμή που η πολιτική και οικονομική πραγματικότητα κάνει σαφή με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, τα συμβατικά ΜΜΕ, ταγμένα στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών σκοπών φιμώνουν κάθε αντίθετη ελεύθερη φωνή, δεμένα στο άρμα της διαπλοκής των εκδοτικών συμφερόντων, επιδιώκοντας μέσα από τις μεθόδους προπαγάνδας τη χειραγώγηση των πολιτών, την πολιτική και πολιτιστική υποβάθμισή τους, αποκρύπτοντας επιμελώς τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας. (Διαβάστε περισσότερα στο kontiloforos.blogspot.com)

Νέα εφαρμογή για iPhone σερβίρει στο πιάτο σας!

Μετά τους σερβιτόρους ρομπότ, σειρά παίρνει η παραγγελία μέσω smartphones όχι όμως για delivery στο σπίτι, αλλά την ώρα που βρισκόμαστε στο εστιατόριο! Νέα εφαρμογή για iPhone σχεδόν αντικαθιστά τους σερβιτόρους αφού δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone σας! Παρόλο που ήδη υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες κάνουν τις παραγγελίες μας μέσω delivery ευκολότερες, όπως η GrubHub, η CityMint [iTunes link] και η SnapFinger, οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται σε εστιατόρια στα οποία έχουμε καθίσει ακόμη βασίζονται στη φυσική παρουσία του σερβιτόρου. Με τη δημιουργία όμως της εφαρμογής Storific, οι σερβιτόροι θα έχουν μια επιπλέον ευκολία και η δουλειά τους θα γίνει σαφέστατα ευκολότερη χωρίς να μπλέκουν με τις παραξενιές του κάθε πελάτη και με την κούραση αυτής καθ’ αυτής της παραγγελίας. (Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr)

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.