Ο Πάγκαλος καθρέφτης της «Δημοκρατίας» μας

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Θεόδωρος Πάγκαλος

Πριν καλά-καλά κοπάσει ο θόρυβος για το «μαζί τα φάγαμε» και τα περί «κοπριτών» δημοσίων υπαλλήλων του Θεόδωρου Πάγκαλου, νέες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει αντεθνικές και αντιλαϊκές αναφορές του τελευταίου που ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε διάλεξή του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποκάλεσε τους Έλληνες που έκαναν την επανάσταση «ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωριατών», υποστήριξε ότι «οι πολίτες είναι αυτοί που διαφθείρουν τους πολιτικούς», ενώ ταύτισε εκείνους που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης με «όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων»!

Όπως έχουμε πει ξανά, η στάση του κ. Πάγκαλου δεν είναι τυχαία, αφού σκοπός του είναι να ενοχοποιήσει τους εργαζομένους και να στρέψει τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, αποπροσανατολίζοντας παράλληλα ολόκληρη την κοινωνία, ώστε η κυβέρνηση να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο ελεύθερα.

Από κει και πέρα, τέτοιου είδους δηλώσεις από τον Αντιπρόεδρο δεν θα πρέπει να μας κάνουν εντύπωση διότι δεν είναι ανακόλουθες με την ανελεύθερη κατάσταση στην Ελλάδα. Ο κ. Πάγκαλος είναι απλά ο καθρέφτης της ανύπαρκτης Δημοκρατίας μας και τίποτα παραπάνω. Όσο οι συνθήκες διαβίωσης θα δυσκολεύουν περισσότερο για την πλειοψηφία, τόσο αυτό θα γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό...

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Χωρίς αμφιβολία είναι ένα ...ζώο της εποχής μας!!!

Μαριάννα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.