Σακοράφα για ΓΑΠ: «Οποιοσδήποτε άλλος, θα είχε διαφύγει στο εξωτερικό»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Σοφία Σακοράφα

Μεγάλος θόρυβος έχει προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ύστερα από συνέντευξη της ανεξάρτητης πια βουλευτή, Σοφίας Σακοράφα, η οποία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και στην οικογενειοκρατία.

«Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός επιχειρούσε μια τέτοιου μεγέθους επίθεση θα είχε ήδη διαφύγει στο εξωτερικό. Έχω ξαναπεί ένα επίθετο, τίποτε άλλο, ένα μόνο επίθετο, το επίθετο Παπανδρέου, "κρατάει" μια ολόκληρη παράταξη δέσμια των επιλογών του. Είναι, όμως, η ώρα του πολιτικού απογαλακτισμού από σύμβολα και ονόματα που έχουν σημείο αναφοράς στο παρελθόν. Είναι η ώρα να διακρίνουμε πολιτικές και να αποδώσουμε τις ιστορικές ευθύνες ή τα ιστορικά εύσημα αναλόγως των πολιτικών πράξεων και όχι των οικογενειακών καταβολών», δήλωσε η κ. Σακοράφα στη «Real News».

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στην ίδια εφημερίδα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, προτείνει την επιστροφή όλων των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και συνεπώς της κ. Σακοράφα, ωστόσο εκείνη είναι απόλυτα αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και απαντά με τους εξής στίχους: «Έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ και το μεγάλο ΟΧΙ να πούμε… Έπειτα από αυτή τη μέρα, καθένας χαράζει το δρόμο του…»

Αναμφίβολα, αξίζει ένα ακόμα μεγάλο μπράβο στη Σοφία Σακοράφα, που δεν στρογγυλοκάθισε στην καρέκλα της και διαχώρισε από την πρώτη στιγμή τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ. Η κοινωνία δεν ξεχνάει και όταν έρθει η ώρα σίγουρα θα την ανταμείψει! Δυστυχώς, τέτοιου ήθους πολιτικοί είναι υπό... εξαφάνιση σε αυτό το κατοχικό κοινοβούλιο...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δυο φορές μπράβο για τη Σοφία, έχει τσαγανό η κοπέλα, δεν είναι τυχαία...Τέτοιοι άνθρωποι, όχι μόνο τιμούν την ψήφο του λαού και το Ελληνικό κοινοβούλιο, μα και είναι απαραίτητοι... Δυστυχώς είναι ελάχιστοι, οι περισσότεροι συνεχίζουν την πελατειακή σχέση, που έχουν ξεκινήσει από παλιά και όπως φαίνεται, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, δεν θα 'χει τέλος, αφού και η λίστα προς τα εκεί ...οδηγεί. Και με τη βούλα δηλαδή...

Μαριάννα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.